ale babka mówi, że wciąż w hurtowniach nie ma, chyba brak surowca czy chuj wie co, bądź co bądź na pewno go nie wycofali
a co do działania Antoś, ja tam działanie czuję wyraźnie, u mnie po bupro zdecydowanie motywacja i pewność siebie na +
jak nie możecie dostać wellbutrinu to poproście lekarza o recke na Zyban, to to samo tylko 2 razy droższe ;) (więc tylko dla desperatów :D)
Jak dla mnie buproprion to najlepszy z antydep. oddziałujący na dopaminę a i w bonusie na noradrenalinę. Dobry humor od pierwszego dnia, sen 6-7h, lepsza koncentracja. Biorę już 2 miesiace.
a po jakiś 2-3 miechach nawet 900 mg rozkruszone ni jak nie działało... nie rozumiem tego kompletnie
na razie przeszedłem na seleglline, ale niestety żadnych rewelacji nie odczuwam :(
Poprawiłam, bo w nazwie była literówka. Pozdrawiam, leiche (przedstawicielka ekipy porządkowej hyperreala)
Szczególnie interesują mnie substancje typu 25C, 25D. Niewiele wiadomo na temat ich działania, czy wpływają na układ dop./noradr. i jak to się będzie miksowało z bupropionem.
Na erowidzie można przeczytać bardzo negatywne rzeczy o kombinacji z 5-meo-mipt/DiPT i 2-c-t-7, 2C-E. Co z 25C i 25D?
od 1 tabl poczułam działanie w postaci ładnej euforii :)
drugiego dnia euforii już nie było - raczej humor normalny, za to poczułam moc koncentracji :) w końcu!!
zobaczymy co dalej..
łączę z Biotropilem 1200mg - mam nadzieję, że sesja pójdzie bardziej gładko niż zwykle
próbował ktoś??
olenka1987 pisze:Ja też biorę od 3 dni..150mg
od 1 tabl poczułam działanie w postaci ładnej euforii :)
drugiego dnia euforii już nie było - raczej humor normalny, za to poczułam moc koncentracji :) w końcu!!
zobaczymy co dalej..
łączę z Biotropilem 1200mg - mam nadzieję, że sesja pójdzie bardziej gładko niż zwykle
próbował ktoś??
voorman pisze: No dobra. A jednak euforia. Opisz jaki to rodzaj euforii i porównaj tą euforię z jakąś substancją, są osoby które euforię czują po kawie i mam nadzieję jednak że ta po bupropionie jest mocniejsza...
Pamiętam, że jak kiedyś rzadko piłem kawę (raz na miesiąc) to mocna kawa na pewno dawała mi większą (choć krótką) euforię.
Po tym leku masz mieć nieco podwyższony nastrój (ale bez euforii) i nieco więcej energii. I tyle.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.