Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Słabo bo słabo ale coś zrobi, lepiej chyba kode kupić a maje odłożyć do lepszych warunków. Chociaż p.o. działa długo i nieco inaczej, niektórzy lubią.
The child is grown
The dream is gone
  • 1509 / 223 / 0
Jak nie masz sprzętu to wal w nos.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 497 / 12 / 0
własnie, mozna w nos? jak to wygląda?
wczoraj koniec końców poszło i.v ale zmarnowałem 50mg bo się igła zatkała i mi morfinka wybuchła : ( cały w morfinie byłem.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
Chyba bym się zapłakała. Niby 50-tka, ale nadal M. :(
Zdejmij otoczkę, podsusz trochę, bo to wilgotne takie jest trochę jednak, pokrusz, zrób krechę i wąchaj. Co w tym trudnego? :*)
  • 497 / 12 / 0
chodzi mi o działanie w porównaniu do p.o
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
Chwila wczytania i głównie sedacja, grzanie znikome, chyba właściwie na granicy placebo odczuwałam. Ale to też pewnie kwestia tolerancji. W cugu odczuwa się na wejściu (iv) tylko chwilę igiełki, a później nic nadzwyczajnego, lekkie spowolnienie. To samo tutaj, tylko bez igiełek.
  • 1016 / 97 / 0
Tragiczne są doltardy i mst w nos. Sevredol ujdzie ale i tak to słabizna.
The child is grown
The dream is gone
  • 8103 / 914 / 0
Lepiej juz walanc p.o.
w nosa to jakis fetysz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
P.o. jeszcze bardziej chuja da niż nos. Z resztą, i tak mowa chyba o sytuacji, w której nie ma sprzętu do iv-ki.
  • 2372 / 317 / 0
a nie lepiej p.r. ? W dupala chyba majka lepiej zadziała niż w nosa ;) Ale to i tak trzeba mieć choćby strzykawkę bo nie bardzo widzę zrobienie takiej wlewki innym sposobem ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.