Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Słabo bo słabo ale coś zrobi, lepiej chyba kode kupić a maje odłożyć do lepszych warunków. Chociaż p.o. działa długo i nieco inaczej, niektórzy lubią.
The child is grown
The dream is gone
  • 1509 / 223 / 0
Jak nie masz sprzętu to wal w nos.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 497 / 12 / 0
własnie, mozna w nos? jak to wygląda?
wczoraj koniec końców poszło i.v ale zmarnowałem 50mg bo się igła zatkała i mi morfinka wybuchła : ( cały w morfinie byłem.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
Chyba bym się zapłakała. Niby 50-tka, ale nadal M. :(
Zdejmij otoczkę, podsusz trochę, bo to wilgotne takie jest trochę jednak, pokrusz, zrób krechę i wąchaj. Co w tym trudnego? :*)
  • 497 / 12 / 0
chodzi mi o działanie w porównaniu do p.o
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
Chwila wczytania i głównie sedacja, grzanie znikome, chyba właściwie na granicy placebo odczuwałam. Ale to też pewnie kwestia tolerancji. W cugu odczuwa się na wejściu (iv) tylko chwilę igiełki, a później nic nadzwyczajnego, lekkie spowolnienie. To samo tutaj, tylko bez igiełek.
  • 1016 / 97 / 0
Tragiczne są doltardy i mst w nos. Sevredol ujdzie ale i tak to słabizna.
The child is grown
The dream is gone
  • 8103 / 914 / 0
Lepiej juz walanc p.o.
w nosa to jakis fetysz.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
P.o. jeszcze bardziej chuja da niż nos. Z resztą, i tak mowa chyba o sytuacji, w której nie ma sprzętu do iv-ki.
  • 2372 / 317 / 0
a nie lepiej p.r. ? W dupala chyba majka lepiej zadziała niż w nosa ;) Ale to i tak trzeba mieć choćby strzykawkę bo nie bardzo widzę zrobienie takiej wlewki innym sposobem ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.