Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 262 / 46 / 0
Samo spożywanie sody nie jest zbyt zdrowe dla żołądka. Sam czasem sięgam po nią gdy mam zgagę, a nie mam innych leków. Gdy wezmę za dużo, rano sranie gorsze niż po Thio.
Alfaosobnik
  • 566 / 27 / 0
Po jakim czasie od wrzucenia rozgryzionych thio czujecie takie już dosyć pożądane efekty, że jest git, ale jeszcze nie peak? Ja taki stan mam po 40-60minutach, różnie bywa
  • 11 / 4 / 0
@Fiox u mnie to jest tak, że jeśli nie zjem czegoś po kodzie w odpowiednim czasie (30/40min od wzięcia) to jeśli wezme za wcześnie też na rzygi bierze a jak za późno to juź cały dzień/dwa potrafie nic nie jeść, koda jest wybredna z nią to różnie
Uwaga! Użytkownik Lubieduzedupy0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
26 listopada 2019dgnted pisze:
Wtf? Przez lekkie swędzenie mam rezygnować z kody na rzecz mocniejszego opio. Tego jeszcze nie było %-D
a kto powiedział, że silniejszego? Może tramadol ?
  • 416 / 58 / 0
Zauwazylem cos dziwnego po kodzie, gdy biore ją tak o 17-18 i dziala jakies 3h, wiec do 20-21, to potem ide spac okolo polnocy/1
to potem budze sie w nocy co najmniej kilka razy, czesto tylko po to zeby sie napic bo mnie suszy
Pronlem w tym ze teraz jest 5 i nie moge usnac spowrotem, a moglem spokojnie spac dzisiaj do 9 :halu:
Troche to dziwne
  • 683 / 133 / 0
A wcześniej nie miałeś problemów z wybudzaniem?
  • 416 / 58 / 0
nie, totalnie nie
tylko po kodzie tak mam zauwazylem
ale z drugiej strony sen po kodzie jest mega przyjemny
  • 384 / 63 / 0
Też tak mam, budzę się kilka razy na chwilę z suchym pyskiem i muszę czymś to zapić

=========================

Proszę o scalenie

Ostatnio kombinuje z syropami thioco, poprzednim razem 480 mg w tabletkach + 150 w syropie, dziś równo po 300 syrop i tabletki, no i dzisiaj spotkała mnie dość ciekawa sytuacja. Ogólnie syropy jest ciężej dostać nawet niż 16tki, ale patrzą mniej krzywo, gdy kupuje się syrop. W jednej z aptek kobieta nie miała 10 tabletek, więc poprosiłem o syrop, bo potrzebowałem akurat 150 mg, a ona.. odmówiła mi sprzedaży, bo na syrop potrzeba recepty xD Z czego wynika ta niewiedza farmaceutek odnośnie tego leku? Zadziwia mnie to w chuj

Scalono. Nepenthee
?
  • 683 / 133 / 0
27 listopada 2019rockens pisze:
Proszę o scalenie

Ostatnio kombinuje z syropami thioco, poprzednim razem 480 mg w tabletkach + 150 w syropie, dziś równo po 300 syrop i tabletki, no i dzisiaj spotkała mnie dość ciekawa sytuacja. Ogólnie syropy jest ciężej dostać nawet niż 16tki, ale patrzą mniej krzywo, gdy kupuje się syrop. W jednej z aptek kobieta nie miała 10 tabletek, więc poprosiłem o syrop, bo potrzebowałem akurat 150 mg, a ona.. odmówiła mi sprzedaży, bo na syrop potrzeba recepty xD Z czego wynika ta niewiedza farmaceutek odnośnie tego leku? Zadziwia mnie to w chuj
mnie wczoraj farmaceutka zjebała, ze sobie jakies jaja robie i to kpiny są, ze codziennie przychodzę po to, jestem z miasteczka 3k mieszkanców i mamy tylko 2 apteki, więc za chwile powieszą tam mój portret, czasami wysyłam matkę lub znajomych
  • 384 / 63 / 0
Ja mam w chuj aptek w mieście (ok. 70 tysięcy mieszkańców), ale byłem już właściwie w każdej wiele razy, niedaleko domu mam najczęściej odwiedzaną i już mnie wszystkie panie tam znają i tak sobie myślę, kiedy któraś wypali z tym, że ciągle to kupuję xD
?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.