Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 416 / 58 / 0
Nie bo potem swędzi gdzie indziej! :extasy:
  • 2429 / 580 / 155
26 listopada 2019dgnted pisze:
Te nudnosci i problemy zoladkowe wystepowaly u was od poczatku? Bo ja jade na tjo popijam colą i poza jakas tam sraczka zero nudnosci czy czegokolwiek na fazie
Mdłości po opioidach są normalne, zwłaszcza na początku, gdy organizm nie jest przyzwyczajony. A sraczka może być ewentualnie skutkiem przyjęcia dużej dawki sulfogwajakolu.
Z tymi opio to taki paradoks - najpierw masz mdłości, jak weźmiesz, a potem rzygasz jak nie weźmiesz, ech.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 133 / 0
26 listopada 2019taurinnn pisze:
Te nudnosci i problemy zoladkowe wystepowaly u was od poczatku? Bo ja jade na tjo popijam colą i poza jakas tam sraczka zero nudnosci czy czegokolwiek na fazie
Mdłości po opioidach są normalne, zwłaszcza na początku, gdy organizm nie jest przyzwyczajony. A sraczka może być ewentualnie skutkiem przyjęcia dużej dawki sulfogwajakolu.
Z tymi opio to taki paradoks - najpierw masz mdłości, jak weźmiesz, a potem rzygasz jak nie weźmiesz, ech.
ja osobiscie po antidolu 0 mdłości 0 swędzenia, 0 biegunek
po thiocodinie mdłości bez swędzenia bez biegunek
po Tramalu cholerne mdłości, czasem wymioty
  • 416 / 58 / 0
No ale wlasnie mi chodzi o to, ze ja nie mam zadnych nudnosci ani mdlosci, a biore tjo.
  • 683 / 133 / 0
No ale wlasnie mi chodzi o to, ze ja nie mam zadnych nudnosci ani mdlosci, a biore tjo.
moje ziomki ostatnio spróbowały kody z ciekawości bo intrygowało ich moje uzaleznienie... zarzucili thiocodiny i stękali, ze drapali się jakby mieli świerzb, jednych swędzi innych nie, nie wiem od czego jest to zależne, mnie od początku przygody z nią nigdy nie zaswędziało, faza była od pierwszego zażycia sroga, nie potrzebowałem, zadnego mitowego wyrabiania receptorów, po prostu zakochaliśmy się w sobie od 1 wejrzenia, nie wiem co poradzić Ci na swędzenie jeśli antyhistaminy Ci nie pomagają, moze powinieneś się cieszyć, ze może to spowoduje, ze się w nią nie wjebiesz, może wybierz inne opio
  • 416 / 58 / 0
Wtf? Przez lekkie swędzenie mam rezygnować z kody na rzecz mocniejszego opio. Tego jeszcze nie było %-D
  • 1345 / 147 / 8
sulfogwajakol jest kwasem więc zasady powinny go zobojętnić. nie wiem co może być zasadą, może cola jest albo sprite.
już sprawdziłem coca-cole jest kwaśna :p
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 262 / 46 / 0
@cbsz Wodorowęglan sodu czyli popularna soda oczyszczona
Alfaosobnik
  • 1345 / 147 / 8
jest też dobra na zgagę więc do łykania thiocodinu byłaby jak znalazł. ktoś próbował?
dodam, że w napojach, soda oczyszczona jest oznaczona e500b
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2019 przez cbsz, łącznie zmieniany 1 raz.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 161 / 8 / 0
Czy tylko dla mnie to swędzenie jest całkiem przyjemne?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.