Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 22 / 4 / 0
04 lipca 2022sheena1234 pisze:
Biorę propranolol w dawkach gigantycznych(zalecenie lekarza) i jakoś mi się nie zdarzyło żeby po wzięciu się zrzygać
Cierpliwość... Jestem na tym forum,pisze posty, szukam pomocy a tu hu... Nikt nie raczy pomocą. Dzięki kur.. za nic.
Ziomek, lepiej napisz jakie dawki rzucasz na plansze i czy jesteś w posiadaniu retardów, czy krople, czy co. Z tramcem jest taka sprawa, że najlepiej rozwałkować dosłownie te tabletki na czysty proch i wrzucić do jakiegoś słodkiego napoju wraz z klonem/innym benzo, albo jak na szybciora, to mordą pomielić na, tzw. papkę i zapić energolem. Najlepsze ze wszystkich są krople, bo wchodzą szybko oraz z pełną mocą- bez ograniczenia że musisz jakieś dropsiki przerabiać na proszek i się z tym cackać. Po ustaleniu tego ważne jest dawkowanie i stan tolerancji na ową substancję, albo raczej w sumie na lek bo przecież się leczymy. W tym przypadku występuje tolerancja krzyżowa z innymi opio, ale w twoim przypadku raczej nie stawiałbym że masz jakąkolwiek tolerkę, bo wtedy nie zadawałbyś takiego pytania.
  • 64 / 6 / 0
Podziala zajebiscie stary

Pozdrawiam,
mj
Pozdrawiam,
mj
  • 359 / 99 / 0
Wziąłem do porannej kawy 900 mg tramadolca i 4 mg klona, mając tolerkę na klony. Może coś ruszy.

Scalono — CATCHaFALL

Można iść spać, bo delikatne nody łapią, ale jeśli jest jakaś aktywność, to właściwie nie czuć sedacji. Muzyka jak zwykle przyspieszona i niższe tony jakby były rozstrojone. Nie da się słuchać.

Dawki podane wyżej nie są dla początkujących, proszę się tym nie sugerować, bo będą kłopoty.
  • 62 / 4 / 0
Czy ktoś próbował miksować tramadol z PST ? I mogłby opisać wrażenia? Kolejność brania to zapewne pierw tramadol a potem PST godzinę później ,co nie ?Tak się z kodeiną robi. Chociaż myślę, że nawet pierw tramadol i od razu wypić PST z racji tego, iż PST załaduje się za jakąś godzinę od wzięcia, kiedy z działania stymulującego Tramalu będzie przechodziło w opioidowe.
Uwaga! Użytkownik BicK95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 2 / 0
Czy można łączyć z neuroleptykami :Kwetiapine, Paroksetyne, Aripiprazol ?

Przeniesiono do działu "Miksy" — CATCHaFALL
P.S. Z ssri na pewno nie łączymy.
  • 123 / 12 / 0
Otóż to, witam!

Jako , że politoksy to poszło ::
>600 trampka>225 pregi> 9 bromazepamu
-_- >biorę JesCze 10 esci
>skręcony 1 mały papierosek .

Jest dobrze , spid z początku , teraz stoned!!!
  • 111 / 11 / 0
Zagadka - jak łączyć benzo z tramadolem żeby nie dostać depresji oddechowej, padaczki etc? Chciałbym spróbować czy taki miks da coś antydepresyjnie. Ale nie wiem czy warto ryzykować rosyjską ruletkę.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 2 / 0
Od niedawna raz w tygodniu testuję tramadol retard (kruszony/nie kruszony), wcześniej z opioidami miałem b. mało do czynienia. Kiedyś zaznałem błogiego stanu po skudexie i teraz jakoś nie mogę tego stanu doświadczyć ponownie pomimo prób z różnymi dawkami tramadolu retard, bo albo po 100-150 mam słabe jazdy, albo po 200-300 gały mi się co chwila rozjeżdżają nie wróżąc nic dobrego (i czuć jakby dodanie więcej nie miało zmienić stanu na plus).
Moje pytanie brzmi czy jeśli dodam do powiedzmy 150mg tramadolu jakieś 6 mg bromazepamu (z sedamu, który podawany bez dodatków na mnie prawie nie działa) to mogę liczyć na jakieś milsze przeżycia i czy ryzykuję jakimiś złymi interakcjami(ew. jakimi)?
Ostatnio zmieniony 24 grudnia 2022 przez WirgiljuszM, łącznie zmieniany 3 razy.
Za rady typu "rzuć to" etc. z góry dziękuję, nie skorzystam.
https://www.youtube.com/watch?v=RlnorSxB-qQ
  • 5 / / 0
Przejrzałem forum ale nie znalazłem więc pytam. Co myślicie o tram i piguły 💊.?
  • 18 / / 0
Witam.
Mam takie pytanko czy prega w ilości 75 lub 150 będzie skutecznie obniżała próg drgawkowy przy Tramalu by móc wziąć do 1g przez cały dzień ?
Jutro będę miał xany, ale też do nich nie jestem przekonany. Trzeba było brać rolki, ale mądry człowiek po fakcie, a więc trzeba szukać ratunku w tym co jest, a bezpieczeństwo przede wszystkim.
Pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.