Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Natomiast pękniętego kabla per se nie da się z niczym pomylić.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Wbijacie igle pod tym katem ? :D
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
01 marca 2018Br0wnSugar pisze: ja taką 0,45 całą w kabel wsuwam, jak poprawnie sie wklujesz to gładko wchodzi i prawie nie czuć nic
02 marca 2018szaleniec100 pisze: przepraszam... za głupie pytanie... jaka jest średnia długość życia osoby która tak sobie daje w żyłę? Jak często to robicie?
01 marca 2018Hexe pisze: Dlatego przydaje się ta staza, która nie jest zawiązanym sznurkiem, tylko taką stazą lekarską, że jak już wkłujesz to tylko robisz PYK i odskakuje cała na bok, a Ty się skupiasz na pompowaniu w żyłę. Swoją drogą, może za krótkie masz te igły, że Ci tak wypadają? No bo jak to możliwe, żeby taka standardowa Ci aż wypadała z żyły cała to co Ty robisz? Srsly.)
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
The dream is gone
02 marca 2018ChrisMoltisanti pisze: ...
O i było jeszcze drugie pytanie o częstotliwość. 4-6 razy dziennie.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
The dream is gone
8 lat od pierwszego strzalu? cholera, musze sobie trumne wybrac juz bo 2 paźdź 2018 minie 8 lat..... :D pomijajac fakt ze moj wiek metaboliczny z tych badan elektrodami to 20 lat, i wszystkie wyniki, badania lekarskie w normie :) jak cpun o siebie dba i nie przegina (ja np nigdy nie mialam zapasci) to i cale zycie moze walic do starosci...moze kiedys za boomu kompotowego to bylo kilka lat zycia, chociaz znam osoby co wyszly z kompotu i nawet zęby swoje maja a teraz pija wodke np... :) najlepszy moj kumpel - opiatowiec, córkę Majka nazwał :D
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.