Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 497 / 12 / 0
moze zrobie tak samo today,bo wczoraj jakos mocno nie bylo,ale i tak bylo zakebiscie. wylalem troche roztworu plus wypadlem z zyly i tam sie wlalo sporo
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
I jak ręka/noga (nie wiem gdzie pukałeś)? Jak ja wypadnę z żyły to robi się bąbel, który narasta szybko, więc muszę natychmiast uciskać, a później i tak łapa/gira obolała i spuchnięta jak po pobiciu, że muszę Altacetem i heparyną smarować. Z resztą polecam te dwa żele (pierwszy jest dostępny też w tabletkach do rozpuszczania w wodzie, ale po co, skoro jest też żel, a drugie bez rp tylko w żelu) na właśnie siniaki i opuchliznę.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 497 / 12 / 0
dokładnie tak jak to opisalas. były bale, bo zrobiłem parę razy krzywdę xD ale zniknęły jeszcze wczoraj bo je uciskalem. dzisiaj troszeczkę boli no i żyły jakoś tak się troszkę chowają. ale ja mam ładną rączkę więc damy rade.

no i dziś nadejdzie pomoc w postaci mojej byłej, więc ogarniemy dziś to lepiej.
p
  • 1509 / 223 / 0
Ale co to za filozofia? Staza kosztuje pewnie coś ok. 10 zł w apcie, więc miałbyś profesjonalną, a jak nie to pasek taki do spodni albo sznurek, albo przewód od zepsutych słuchawek, albo sznurówka, serio, jest mnóstwo możliwości i wtedy wychodzą ładnie wszystkie żyły, które nadają się do pukania. Ja mam taki przypałowy problem, że jak kiedyś strzelałam codziennie albo co 2-3 dni to zawsze jakaś, choćby najcieńsza, żyła się znalazła, a teraz, po przerwie, mam taką jedną pewną, która jednak jak nie pójdzie za pierwszym, drugim czy trzecim razem to wiem, że muszę szukać na stopach albo od razu w pachwinie, czego nie umiem zrobić. Dbaj więc o żyły, powiadam Ci! I pilnuj, by nie dopuścić do takiej sytuacji, że Ci narasta bąbel! :old: Bo oprócz tego, że to boli to jeszcze zawsze puchnie, choćby minimalnie i wtedy nie da rady znaleźć na takiej spuchniętej łapie nic.
  • 497 / 12 / 0
nie, żyle na spokojnie umiem znaleźć, chodzi o utrzymanie tej igły w żyle pod dobrym kątem i w ogóle jest dla mnie trudne, ręce mi się trzesly i ciągle się prxesuwala. raz nawet cała wpadła xD
a no i nie wiem jak głęboko ma by c igla
p
  • 657 / 93 / 0
spróbuj po wkłuciu (albo nawet przed) oprzeć dłoń ze strzykawką o rękę w którą wbijasz (nie wiem gdzie sie kłujesz, ale w niektorych miejscach da się tak zrobić, będziesz stabilniej w żyle siedział, chyba że strzelasz w zegarkowe, to chyba nie ma jak, choć może i tam będzie gdzie oprzeć), albo wal w stopy, będziesz miał dwie ręce, ale boli troche
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Dlatego przydaje się ta staza, która nie jest zawiązanym sznurkiem, tylko taką stazą lekarską, że jak już wkłujesz to tylko robisz PYK i odskakuje cała na bok, a Ty się skupiasz na pompowaniu w żyłę. Swoją drogą, może za krótkie masz te igły, że Ci tak wypadają? No bo jak to możliwe, żeby taka standardowa Ci aż wypadała z żyły cała to co Ty robisz? Srsly. :*)
  • 497 / 12 / 0
04x19 i 0,5x25
p
  • 1509 / 223 / 0
No tak, no to nie są te krótkie jak od insulinówek, więc serio nie wiem w czym problem. :D
  • 497 / 12 / 0
nie wiem jak głęboko mogę je mieć
p
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.