Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 634 / 0
Można przebić. W "Rób to bezpieczniej" były ciekawe rysunki. Ja używam 13mm długości, więc kąt mam... ciekawy. ;-) Najczęściej. Można ją przebić, po czym się cofnąć; w kontrolce jest krew, ale wpychany r-r tworzy "gulę", mimo że większość idzie w kabel... pęknięty.

Natomiast pękniętego kabla per se nie da się z niczym pomylić.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 8 / 1 / 0
przepraszam... za głupie pytanie... jaka jest średnia długość życia osoby która tak sobie daje w żyłę? Jak często to robicie?
Uwaga! Użytkownik szaleniec100 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
``Jak rozumiesz wbij swe ostrze pod katem 30 stopni`` - Tonciu
Wbijacie igle pod tym katem ? :D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 879 / 192 / 5
01 marca 2018Br0wnSugar pisze:
ja taką 0,45 całą w kabel wsuwam, jak poprawnie sie wklujesz to gładko wchodzi i prawie nie czuć nic
0,45 to nie długość tylko szerokość igły.
02 marca 2018szaleniec100 pisze:
przepraszam... za głupie pytanie... jaka jest średnia długość życia osoby która tak sobie daje w żyłę? Jak często to robicie?
8 lat od pierwszego strzału
01 marca 2018Hexe pisze:
Dlatego przydaje się ta staza, która nie jest zawiązanym sznurkiem, tylko taką stazą lekarską, że jak już wkłujesz to tylko robisz PYK i odskakuje cała na bok, a Ty się skupiasz na pompowaniu w żyłę. Swoją drogą, może za krótkie masz te igły, że Ci tak wypadają? No bo jak to możliwe, żeby taka standardowa Ci aż wypadała z żyły cała to co Ty robisz? Srsly. :*)
Nie zgadzam się absolutnie. Czym chcesz poluzować lekarską stazę podając w rękę? Małym palcem od nogi?
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1016 / 97 / 0
Po pierwszym strzale dostajesz raka z kalendarzem który cię zabija jak się skończy czas. Uwielbiam jak ludzie przychodzą porobić z ćpunów małpy w zoo a sami przy okazji okazują się wierzyć w jakieś zabobony. Teraz dylemat czy być glupim czy glupszym.
The child is grown
The dream is gone
  • 879 / 192 / 5
02 marca 2018ChrisMoltisanti pisze:
...
Pytał o średnią długość życia, tyle ona wynosi. To nie zabobony tylko statystyka.

O i było jeszcze drugie pytanie o częstotliwość. 4-6 razy dziennie.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1016 / 97 / 0
Statystyka biorąca pod uwagę dwie zmienne (drogę podania i częstość) jest warta tyle co losowo generowana liczba. Nie bez powodu obie strony barykady właśnie na statystykach opierają wszelkie wnioski bo nimi najłatwiej manipulować a ludzie łykają to jak pelikany. Dobre są też badania naukowe których nigdy nie przeprowadzono ale się je cytuje, chociaż to ma większe wzięcie w marketingu leków czy suplementów akurat.
The child is grown
The dream is gone
  • 341 / 55 / 0
ja otrzymalam wczoraj 10 AMP majki 20mg. dzis zostalo mi 3 AMP. zaraz bedzie 1... :( nie moge sie powstrzymac poprostu... a mialo byc na zaleczenie skreta...

8 lat od pierwszego strzalu? cholera, musze sobie trumne wybrac juz bo 2 paźdź 2018 minie 8 lat..... :D pomijajac fakt ze moj wiek metaboliczny z tych badan elektrodami to 20 lat, i wszystkie wyniki, badania lekarskie w normie :) jak cpun o siebie dba i nie przegina (ja np nigdy nie mialam zapasci) to i cale zycie moze walic do starosci...moze kiedys za boomu kompotowego to bylo kilka lat zycia, chociaz znam osoby co wyszly z kompotu i nawet zęby swoje maja a teraz pija wodke np... :) najlepszy moj kumpel - opiatowiec, córkę Majka nazwał :D
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 2372 / 317 / 0
a właśnie - co z tym wypadaniem zębów po helu ? Nie piszę po opio, bo widziałem typów, co po 15 lat nakurwiali majkę czy Oxy i w ogóle wyglądali normalnie. Nawet po brownie potrafili wyglądać OK. Za to widziałem bezzębnych ćpunów po kompocie czy takim meksykańskim black tar heroin - taki Layne Staley z AiC.... parę lat pukania tar'a i brak klawiatury, a na dentystę raczej stać go było. Ale tutaj chyba nie chodzi o dentystę czy ortodontę tylko o jakiś syf wykorzystywany na którymś stopniu ekstrakcji helupy z opium.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 34 / 7 / 0
Jeśli chodzi o wypadanie zębów, to stawiałabym raczej na suchość w ustach po opio. A jak wiadomo, wtedy próchnica i bakterie mają ułatwione zadanie. Wszędzie na zagranicznych forach piszą właśnie o tym jako o przyczynie. Remedium: pilnowanie się, żeby pić wodę i mycie zębów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.