Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 51 / 3 / 0
Już wcześniej gdzieś pisałem że najlepiej jest się lekarzom nie przyznawać że coś braliśmy a jeśli już coś braliśmy i przedawkowaliśmy znacznie np. benzodiazepiny czy opioidy to tyle wystarczy powiedzieć.
Warto pamiętać żeby powiedzieć że była to jednorazowa przygoda i tyle koniec albo nic nie mówić.
Z mojego własnego doświadczenia diagnostyka substancji w szpitalu to dno. DXM wychodzi jako opioidy, pseudoefedryna jako amfetamina.
Szkoda strzępić ryja, lekarze wiedzą tyle ile zjedzą (ich wiedza opiera się na starych książkach)
Nie róbcie sobie burdelu w papierach.
  • 5124 / 889 / 0
Wiesz . Czlowiek miekki sie robi w takich momentach . Nawet najwiekszy chuj w obliczu smierci .
A wymagasz wyrachowania socjopaty wgranego na stale.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 51 / 3 / 0
@ledzeppelin2 ja po prostu mówię jak to wygląda z mojego doświadczenia. "W obliczu śmierci" to myślę że to była raczej to że byłem "głęboko nieprzytomny, stan ogólny ciężki". Miałem tak po klonazolamie oczywiście nauczony doświadczeniem mówiłem że to apteczny klonazepam a nie żadne "designer drugs".
Po podaniu I.V. w szpitalu flumazenilu obudziłem się od razu, szkoda że potem się wyszczać nie mogłem bo brałem opioidy ale nie w takiej dawce żeby trzeba było mi naloxone podawać.
  • 3571 / 581 / 1
Niby branża IT ale "studiuje kierunek medyczny".
Kobieta, jednak na oddziale mija się z ratownikiem medycznym, poeta i lekarzem pacjentem- męskie formy? 😏
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 5788 / 1186 / 43
@m1chv
Miałem bardzo podobnie, tylko to było u4700.
W czasach słusznie minionych, wendorzy zabijali tym ludzi.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2874 / 299 / 0
oj tam od razu zabijali, po prostu selekcja naturalna, silniejsi przetrwali
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 51 / 3 / 0
27 czerwca 2024london5 pisze:
@m1chv
Miałem bardzo podobnie, tylko to było u4700.
W czasach słusznie minionych, wendorzy zabijali tym ludzi.
Przesadasz, wydaje mi się że zależy od kogo się kupiło po za tym jak za to się zabiera "ketoniarz" co nie raz czytałem na forum to się tak to kończy. Substancja mocna.
Nawet I.V. to podawałem co prawda ze strzykawki 20ml i może tam było ze 20mg U-47700 ale kopnęło mnie jak nic innego jeśli chodzi o moc opioidów.

@jsc tak jak napisałem wyżej.
27 czerwca 2024Retrowirus pisze:
Niby branża IT ale "studiuje kierunek medyczny".
Kobieta, jednak na oddziale mija się z ratownikiem medycznym, poeta i lekarzem pacjentem- męskie formy? 😏
Też tak myślę że to mega dziwne.
  • 12 / 2 / 0
Siema byłem hospitalizowany przez przyjęcie 8 mg Xanaxu. Było to 1 .iesiać temu. W poniedziałek jadę tam znowu kontrolnie. Jestem niepełnoletni. Czy będą mi robili testy na dragi ? Zostaję tam napewno na noc. Jeżeli będą mi robili testy to jakie : mocz,krew,ślina , włosy(tego obstawiam ,że nie ).
Uwaga! Użytkownik Suselultimatus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 1 / 0
Tutaj to widze klasyka gatunku czyli benzo i hospitalizację. Miałem jedną z GBL połączny z alkiem to wytrzeźwiałka, inną już taką bardziej ogarniętą to szpital i odtrutka na benzo po clonazolamie.
W każdym przypadku bardzo bym odradził publiczne placówki - wiadomo jak tam takich jak my nawet osoby z przypadku traktują
  • 5124 / 889 / 0
Ja tam dawno juz nie mialem hospitalizacji ale traktowanie mam w doopie.
Randomy sa nikim wobec zawodu bliskich .
Mogliby mnie gorzej przetyrac byle by bliscy dalej mysleli ze wszystko okej.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.