Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
31%
ecstasy
98
11%
amfetamina
76
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
1%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
151
17%

Liczba głosów: 868

ODPOWIEDZ
  • 30 / 3 / 0
meth zdecydowanie ale tylko vapo %-D
  • 11 / 2 / 0
Zdecydowanie meth kryształ, kiedyś amfa, kokaina,
  • 28 / 1 / 0
Zdecydowanie kokaina. amfetamina z kolei to dla mnie gowno.
  • 3276 / 933 / 5
Deschloroketamina i jak na razie tak zostaje.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 28 / 1 / 0
Narkotyk codziennego uzytku to napewno zielsko. Na drugim miejscu coco, ale nie za czesto.
  • 14 / 1 / 0
Narkotyku konkretnego ulubionego to nie mam (kiedyś uważałam trawke ale przeszło mi to) ale ogólnie to psychodeliki to moje ulubione dragi :>
  • 81 / 12 / 0
Dobre mocne PST z maku dojrzewającego w gorącym hiszpańskim słoneczku :D
  • 2302 / 399 / 0
mix GABA (czyli alko/GBL/etc )+ mj, gaba daje flow, mj mądrość ruchów, decyzji
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 400 / 0
trawa(obecnie sporadycznie)
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
12 grudnia 2020spiderek pisze:
trawa(obecnie sporadycznie)
a o naszym wspólnym ,,przyjacielu,, etanolu to ty zapomniał ? %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.