Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
31%
ecstasy
98
11%
amfetamina
76
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
1%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
151
17%

Liczba głosów: 868

ODPOWIEDZ
  • 30 / 3 / 0
meth zdecydowanie ale tylko vapo %-D
  • 11 / 2 / 0
Zdecydowanie meth kryształ, kiedyś amfa, kokaina,
  • 28 / 1 / 0
Zdecydowanie kokaina. amfetamina z kolei to dla mnie gowno.
  • 3276 / 933 / 5
Deschloroketamina i jak na razie tak zostaje.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 28 / 1 / 0
Narkotyk codziennego uzytku to napewno zielsko. Na drugim miejscu coco, ale nie za czesto.
  • 14 / 1 / 0
Narkotyku konkretnego ulubionego to nie mam (kiedyś uważałam trawke ale przeszło mi to) ale ogólnie to psychodeliki to moje ulubione dragi :>
  • 81 / 12 / 0
Dobre mocne PST z maku dojrzewającego w gorącym hiszpańskim słoneczku :D
  • 2302 / 399 / 0
mix GABA (czyli alko/GBL/etc )+ mj, gaba daje flow, mj mądrość ruchów, decyzji
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 400 / 0
trawa(obecnie sporadycznie)
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
12 grudnia 2020spiderek pisze:
trawa(obecnie sporadycznie)
a o naszym wspólnym ,,przyjacielu,, etanolu to ty zapomniał ? %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.