Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Nikt tu Ci nie będzie doradzał w Twojej sytuacji - nie wiadomo co Ci jest, wymiotujesz żółcią i chcesz rad jak się nacpac żeby ktoś na sumieniu Cię miał.
W łeb się stuknij
Gastroskopia trwa dosłownie kilka minut jeśli nie masz jakieś hardcoru i nie trzeba pobierać dużo wycinków.
Skup się na tym żeby oddychać płynnie przez nos i staraj się unikać przełykania bo prowadzi do odruchu wymiotnego.
Tyle Ci poradzę.
17 marca 2020Jamedris pisze: @caifilly tego się nie spodziewałam; a jakbyś sobie zneutralizował gorzkawy posmak słodkawym glicerolem 85% dostępnym za grosze w aptece? Fakt, smak specyficzny, ale dobry lek jest gorzki; mnie to obrzydzała ta szmata, brr, najważniejsze to oderwać matrycę. I teoretycznie 'dobre ssanie' polega na niepołykaniu śliny jak najdłużej, nie wiem czy umiesz w pewien sposób zablokować sobie zmysł węchu/smaku dzięki niepołykaniu właśnie, ale jeśli tak, to trzymając w ustach ślinę gorycz nie będzie aż tak wyczuwalna; to taki mój patent z dni, gdy bupra działała.
Zostaje podanie dożylne, acz nie zachęcam, masz MINIMALNĄ szanse na poczucie odrobiny smaku po podaniu, ale to nie do porównania z trzymaniem całości w gębie...
Prędzej poczujesz smak rozpuszczalnika dla bupry, o ile w ogóle.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.