Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Nikt tu Ci nie będzie doradzał w Twojej sytuacji - nie wiadomo co Ci jest, wymiotujesz żółcią i chcesz rad jak się nacpac żeby ktoś na sumieniu Cię miał.
W łeb się stuknij
Gastroskopia trwa dosłownie kilka minut jeśli nie masz jakieś hardcoru i nie trzeba pobierać dużo wycinków.
Skup się na tym żeby oddychać płynnie przez nos i staraj się unikać przełykania bo prowadzi do odruchu wymiotnego.
Tyle Ci poradzę.
17 marca 2020Jamedris pisze: @caifilly tego się nie spodziewałam; a jakbyś sobie zneutralizował gorzkawy posmak słodkawym glicerolem 85% dostępnym za grosze w aptece? Fakt, smak specyficzny, ale dobry lek jest gorzki; mnie to obrzydzała ta szmata, brr, najważniejsze to oderwać matrycę. I teoretycznie 'dobre ssanie' polega na niepołykaniu śliny jak najdłużej, nie wiem czy umiesz w pewien sposób zablokować sobie zmysł węchu/smaku dzięki niepołykaniu właśnie, ale jeśli tak, to trzymając w ustach ślinę gorycz nie będzie aż tak wyczuwalna; to taki mój patent z dni, gdy bupra działała.
Zostaje podanie dożylne, acz nie zachęcam, masz MINIMALNĄ szanse na poczucie odrobiny smaku po podaniu, ale to nie do porównania z trzymaniem całości w gębie...
Prędzej poczujesz smak rozpuszczalnika dla bupry, o ile w ogóle.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.