Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Nikt tu Ci nie będzie doradzał w Twojej sytuacji - nie wiadomo co Ci jest, wymiotujesz żółcią i chcesz rad jak się nacpac żeby ktoś na sumieniu Cię miał.
W łeb się stuknij
Gastroskopia trwa dosłownie kilka minut jeśli nie masz jakieś hardcoru i nie trzeba pobierać dużo wycinków.
Skup się na tym żeby oddychać płynnie przez nos i staraj się unikać przełykania bo prowadzi do odruchu wymiotnego.
Tyle Ci poradzę.
17 marca 2020Jamedris pisze: @caifilly tego się nie spodziewałam; a jakbyś sobie zneutralizował gorzkawy posmak słodkawym glicerolem 85% dostępnym za grosze w aptece? Fakt, smak specyficzny, ale dobry lek jest gorzki; mnie to obrzydzała ta szmata, brr, najważniejsze to oderwać matrycę. I teoretycznie 'dobre ssanie' polega na niepołykaniu śliny jak najdłużej, nie wiem czy umiesz w pewien sposób zablokować sobie zmysł węchu/smaku dzięki niepołykaniu właśnie, ale jeśli tak, to trzymając w ustach ślinę gorycz nie będzie aż tak wyczuwalna; to taki mój patent z dni, gdy bupra działała.
Zostaje podanie dożylne, acz nie zachęcam, masz MINIMALNĄ szanse na poczucie odrobiny smaku po podaniu, ale to nie do porównania z trzymaniem całości w gębie...
Prędzej poczujesz smak rozpuszczalnika dla bupry, o ile w ogóle.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.