Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1931 / 318 / 0
Ile na was działają smyki z grupy nbome? Bo na mnie zawsze, niezależnie od dawki bite 4 godziny :nuts: Jem raz na tydzień same, w miksie lub jakies inne sajko de łyki - nie mniej od początku spróbowania dzialaly na mnie tak krotko :(

DOI/DOC lub noopept przedłużą działanie? Myślał kto?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1456 / 19 / 0
Jak jesz raz na tydzień to tolerka robi swoje. Odczekaj 2-3 tygodnie i wtedy zobacz. Na mnie 25b i 25i działają ~8 godzin, 25c ~6h, 25d ~4h.
Za to dopalenie mj (lub jakiegoś syntetycznego kannabinoidu) zazwyczaj przedłuża działanie o kilka godzin.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 514 / 0
Przy 25i czas działania u mnie zamyka się w 10 godzinach.

Co do reszty się nie wypowiem bo prawie zawsze dopalam co przedłuża podróż, ale zazwyczaj 6-8h.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 451 / 14 / 0
25I u mnie około 10h działa , 25D coś koło 8h ,
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 677 / 1 / 0
25C, D i I jakoś tak 6-8 godzin, nie więcej, trzeźwego afterglowa nie liczę.
delikatny jestem na zwale.
  • 3363 / 356 / 0
25c: 40min bodyloadu, 3h dzialania wlasciwego, reszta dzialania to bezsennosc i stymulacja az nie usne.
25b: 10min (sic!) bodyloadu, 6h tripa, reszta to bezsennosc, tak jak 25c.
  • 1931 / 318 / 0
KeFaS: nawet i bez tolerki dybie mnie 4h
FajnieJest: jak często jesz sajko-sajko?
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 356 / 0
Raz na ruski rok
  • 3899 / 242 / 13
Też po 25B mam maksymalnie szybki wjazd; dosłownie 5-10 minut po aplikacji źrenice już rozwalone, a w następnych 10 minutach już czuję ten psychedeliczny absurd - ciszę przed burzą ;P
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 677 / 1 / 0
Mnie także już po ok. 15 minutach zaczął przygniatać bodyload połączony z silnym i bezlitosnym narastaniem efektów psychodelicznych po 25B. Nie minęło nawet pół godziny, a czułem, że już jest srogo.
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.