Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4954 / 868 / 0
Re: 2C-B
Post autor: serotoninowy »
W mniejszych dawkach bardziej empatogen niż psychodelik,ja testowałem chyba maksymalnie 25mg także nie wiem jak działa w większych. Do tej dawki działał tak że była właśnie trzeźwość umysłu+mega euforia,kolorki i falowanie.
  • 778 / 51 / 1
Post autor: KarmiKlasik »
Ja póki co zjadłem dwa razy na zmarnowaniu bo w miksach. Cała tabletka bardzo okej tak jak pisałem. Pół tabletki snifem i już się zawiodłem. Next 32,5 ale czekam 48h na wyzerowanie tolerki :D
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 4954 / 868 / 0
Post autor: serotoninowy »
Z tego co się orientuje ziomek to całkiem niedawno odstawiłeś SSRI. Nie zdziwiłbym się że poprzednio się zawiodłeś po prostu dlatego że jeszcze SSRI z Ciebie nie wylazły a mózg się nie przestawił i było za słabo po tym sniffie.
  • 232 / 15 / 0
Post autor: Yolocaust »
27 sierpnia 2020KarmiKlasik pisze:
Po 25mg miałem zajebiste kolorki, falowanie no miodzio ale myśli mocno trzeżwe.
Uniósł bym 50mg ?
Z 2C-B nie jest tak, że 50mg działa 2x mocniej niż 25mg. Weź 30mg, faza i tak będzie dużo mocniejsza
  • 1455 / 596 / 0
Post autor: CieplaPoduszka »
@KarmiKlasik raczej po 2 dniach nie wyzerujesz tolerki , odczekaj se tydzien a najlepiej 2tyg . Ludzie w takim tempie to nawet nie zdazycie przemyslec poprzedniego tripu a juz chytrzy na kolejna faze - taki mindset Wam nic dobrego nie przyniesie a szczegolnie w dziedzinie psychodelii . Jak dzicy :alergia:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 778 / 51 / 1
Post autor: KarmiKlasik »
@serotoninowy
Snif był na drugi dzień po tym dobry tripie. Więc pewnie za szybko :niewiem:
@CieplaPoduszka
Uważasz, że 2C-B jest w stanie dać jakieś większe przemyślenia?
Ja raczej zbyt wielkich nie miałem. Jednak ta substancja bardzo mnie zachęciła na psychodeliki
I w pewnym momencie, obowiązkowo spróbuje kwasku %-D Tam już oczekuje, grubych przemyśleń :ojeju:
Tak się złożyło, że kolejny trip i tak będzie za dobre kilka dni :{
O tej tolerancji czytałem, na focusie chyba %-D %-D %-D
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 8 / / 0
Post autor: Konczymisieopio »
Od 8 do 15 zazywalem klonazepam, łącznie 6-8mg, z tolerka, ale bylem ciut upierdolony.pozniej joint z kumplem jakos o 18.chcialbym na noc w samotnosci w pokoju zarzucic sniffem 17,5 2cb. Myślicie, ze wplynie to moxno na faze czy raczej slabo? Czekac do północy? Proszę o asap odpowiedz, kusi mnie jak nic...
  • 306 / 36 / 1
Post autor: pfu »
miałem prawie roczną przerwę od wszystkiego (poza gieblem)
zjadłem pół piksy czyli ~12mg na pusty żołądek w środku nocy na plenerze, wcześniej w ciągu dnia parę piw, trochę giebla i koksu
ładowało się prawie godzinę, później trochę nieogar, fajnie się tańczyło, włączyło się zwiedzanie i się gubiłem łażąc od sceny do sceny, wizualnie baardzo delikatnie - podbite kolory, lekkie przekłamania obrazu, no ale był środek nocy więc jedyne źródła światła to lasery, strobo i ksenony samochodów
czas za to zwolnił prawie do zera, myślałem że bawię się już 6h, jestem lekko zmęczony i warto by poszukać reszty, a minęła 1h45m
a i połowę tego czasu spędziłem srając w krzakach - serio strasznie ora wrażliwe żołądki/jelita + mocno suszy, wypiłem ponad 2l wody
podsumowując nie porwało mnie jakoś strasznie, ale było ok, pewnie jeszcze kiedyś spróbuję, może trochę większą dawkę
we were somewhere around Barstow
  • 232 / 15 / 0
Post autor: Yolocaust »
Nie porwało cię, bo zjadłeś tylko 12mg, a po takiej dawce faza jest lekka.
  • 2020 / 334 / 0
Post autor: yoshi420 »
Jadłem kilka lat temu taką tabletkę żółtego supermana, dil (taki typowo spod ciemnej gwiazdy, nie do końca mu ufałem) - spytałem co w tym siedzi powiedział 2C-B. W działaniu jak MDMA tylko może trochę mocniejsze. Spocone dłonie, dotykało się wszystkiego przemiło, wiłem się w pościeli jak węgorz z przyjemności, miałem wizuale np. rozmywające się ręce i oczy jak po pigule na MDMA. To mogło być 2 C-B (taki żółty superman)? Chodziły takie kiedyś? Zaznaczam, że to ileś lat temu. Fajna bomba, podobała mi się, było mocno dość długo i muzyka wchodziła jak cudo a szczęka bez gumy do żucia by się złamała.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.