Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 41 / 5 / 0
Puls 105 ale czy regularny? Odstępy między kolejnymi skurczami trwają tyle samo?
  • 126 / 3 / 0
Tak, regularny. Nie wiem już sam, szkoda że nie mam jakiego relanium pod ręką, co Cię nie uleczy to uśpi XD jadłem wcześniej asparginian extra, jadłem omega3, jakichś skrajnych niedoborów nie powinienem mieć; bardzo zależy mi żeby coś z tym sercem ogarnąć tym bardziej że muszę jeszcze siedzieć do rana, praca której nie mogę zawalić; mogę mieć cokolwiek z apteki, tylko w sumie co mi tu doradzić jak problem taki niesprecyzowany ;/ no nic, dzisiaj już chyba niepoćpię XD obm rano miał zwała a nie zawała ;___;
  • 41 / 5 / 0
Spokojnie, nie jest źle, nie trza psuć, było gorzej i chwalili. Masz jeszcza benzo jakieś? Jak nie piłeś alko to dorzuć jeszcze chociaż ćwiartke alprazolamu. Nie pal juz rzecz jasna. Masz aparat do mierzenia ciśnienia w domu moze?
  • 126 / 3 / 0
Niestety nie mam. Oke, wezmę jeszcze tą alprę a palenie profilaktycznie wyrzucę za okno. Dzięki wielkie za pomoc, no nic, pozostaje próbować pracować dalej ;____;
  • 41 / 5 / 0
Naprawdę nie mozesz się położyć juz dzisiaj? Musisz rano być na nogach i ogarniać czy możesz pospać? (w miare możliwości przy takim maratonie rzecz jasna)
  • 126 / 3 / 0
o 7 muszę być na nogach no matter what, obawiam się że mogę nawet nie usłyszeć budzika albo wyłączyć go na autopilocie; a potem jeszcze do 15 w pracy z dość ważnymi zadaniami do wykonania. Kocham życie #hardcore; oby tylko serce się do rana ogarnęło całkiem bo jak rano czegoś nie przykurwię to myślę że może lepiej jak jednak trafie do szpitala bo wtedy przynajmniej z roboty nie wylecę %-D
  • 41 / 5 / 0
omg... cóż mogę rzec... rób jak uważasz - uważaj jak robisz. Wrzuć może jakiś izotonik rano. Powodzenia
  • 114 / 3 / 0
Prometeusz pisze:
@noseczeg Częściej jednostajny ból uciskowy lub palący świadczy o poważnym stanie. Nie znaczy to, że od klucia nie da się przekręcić ;). Mogła Ci się nasilić nerwica (ja miałem podobne akcje na tle nerwowym, tylko niezależnie od wysiłku) ale może być też zapalenie mięśnia. Wróżenie z fusów. Tak czy czy inaczej:
- drętwienie palców lub lewej ręki;
- inny kolor paznokci (zwłaszcza tych białych księżyców)
- sine, drętwiejące wargi
- ciemne płatki przed oczami
- Całodniowe, nieepizodyczne kłucie czy inne bóle
-> 999.
O czym Ty piszesz? Jak się zdarza, że mam tyle zajęć, ze przez pare dni śpię po 2-3h to mam wszystkie z tych objawów.
Sprawdziłem objawy obu podanych chorób i żadna tego nie ma
  • 18 / 3 / 0
okolo 4 h temu rozgryzlem 3 tabletki Poltramu retard 200 tolerancje na tramadol mam niewielka chyba nigdy 300 nie przekraczalem czasem 100 mnie robilo dorzucilem klona 2mg od razu w razie drgawek ale w chuj mi dziwnie wielki nieogar szumy w glowie jak cos mam jeszcze klony i ide zapalic joint czy to dobry pomysl czy bedzie gorzej?
  • 672 / 127 / 0
Po joincie bedzie gorzej, wiekszy nieogar. Ten klon co wziales ci styka, nic nie rob, wychilluj sie i tyle :)
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.