Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
15 listopada 2017Jamedris pisze: [mention]Hexe[/mention], wybacz mi ten OT raz na ruski rok, ale NA ILE CI STARCZA?
Idę się pociąć, u mnie jak jest "dobrze" to liść MST200 (10szt po 200mg) pęka na 2.5 dnia, akurat piątek wieczór, sobota i niedziela. :emo: Jakiś czas temu 200mg dziennie to było wystarczająco. Teraz minimum to niestety 400mg, a żeby było fajnie - no to jak napisałam. Noddowanie, wdawanie się w konwersacje w swojej głowie. Jak to Kurt zaśpiewał, znajdowanie nowych przyjaciół - w głowie. :-)
To nie licytacja ofc. Dziewczyno, ile ja bym oddała za Twoją tolerancję, za sprawy z GABĄ związane też... :'(
<dosypuje kwasku do suki-buprenorfiny>
I tak, wejście to swoją drogą, ale "peak" również określiłabym na 30-45 minut. O morfinie mówiąc, oczywiście, podawanej drogą IV.
Taki tabs 200 mg wystarcza(-ł?) mi na b. długo. Patrząc na moją dziecięcą w tym momencie tolerkę to walę ok. 50 mg. Ale jak zaczynałam po przerwie 1,5 rocznej to nawet bieda 25 mg mnie robiło, a po co miała mi tak szybko rosnąć? Waliłam więc po 25 mg. A radziłam sobie bez wagi w następujący sposób: zmycie otoczki, podsuszenie tego, podzielenie na 4 równe części ostrym, cienkim nożem. I każdą z tych 4-ech kruszyłam i dzieliłam jeszcze na równe kreseczki i każdą z nich oddzielnie gotowałam i pukałam.
Teraz to się zmieniło i idzie 50 mg lub więcej.
A co do peaku morfinowego to dopóki nie poznałam się z panią Brown, uważałam, że dla tej chwili obezwładnienia się żyje. Nadal się jednak mocno zastanawiam czy sam wjazd, czy peak. Wjazd czy peak, wjazd czy peak. I chyba stwierdzam, że jedno i drugie. Mogłabym zabić za morfinę.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Na tym szatańskopięknym zaliczyłem najlepsze opiociepłe chwile z nodami i rozpływaniem się.
Na tym szatańskopięknym zaliczyłem swoje pierwsze Overdosy.
Teraz opracowałem odpowiedni algorytm moim matematycznym geniuszem (dobrany podemnie, więc przepisu nie podam) ile benzo do ilu opio, aby przeżywać te błogości. Sprawdza się przesuperowo.
... ale kto wie kiedy moj matematyczny geniusz zaniknie (z pamięcią przez benzo
Nigdy pewnym być nie można, dlatego odradzam mixowania majki, no chyba że małe daweczki jak Hexe napisała: 1mg po godzinie majki (ale troszke mniej niz zawsze, ociupinke).
Już jutro mixuje, jak się nie zaloguję ponownie na forum przez 3 dni, to możecie napisać "EjFinn dzieki algorytmowi przezywal wspaniale chwile, EjFinn dzieki algorytmowi popadł w wieczny sen".
tak na marginesie - jezeli pojawie sie kiedys w watku zmarłych, to prosze niech ktoś zapamięta tą kwestię i tak napisze haha <3 To byłoby moje ostatnie marzenie przedśmiertne.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
15 grudnia 2017artur019 pisze:![]()
![]()
![]()
Wiesz dobrze czemu:![]()
Mam nadzieję, że dni będą Ci ciepło mijały i bezpiecznie :D
Co do mixów z benzo = polecam alpre, bo szybciej wskakuje. I gdy juz zaskoczy, to puk majeczki i witamy w niebie (ale dawka ustala czy wrócimy z tego nieba)!
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Btw, nie polecam montowania miksów majki z alkoholem w żadnej ilości i fajkami, jeśli nie pali się na co dzień. Wczoraj puknęłam ok. 50 mg, wyszło jakoś ok. 1,7 centa w 2 ml pompie, zalałam 3 piwami i wypaliłam ze dwie fajki i to było śmiertelne. Jak wyszłam z jednego baru i jebnęło mi w twarz zimnym powietrzem to takie PSTRYK! i jebnęło mi podwójnie. Szkoda tylko, że typowo alkoholowo, a nie majkowo. Dzisiaj umieram na kaca stulecia. Po 3(!!!!!!!11111111111) piwach. Chore! Zwykle wypijam morze wina i nic mi nie jest.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.