Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
07 listopada 2017Boniek23 pisze: Witam mam dwie pigułki koloru bordowe jeden z logo VW z drugiej strony R oraz Pablo Escobar a z drugiej strony podobizna jego twarzy. Ktoś coś o nich wie?
Vw kiepskie, escobary kozackie
Jak to do mnie to kwadratowe. Jadłem je już kilka razy i ich działanie określam jako.. dziwne. Raczej nie jest to MDMA. Faza troche przypomina zapalenie mj po fecie. Piguła działa falowo. Wchodzi na 20 minut, schodzi i potem znowu wraca faza. Fazka raczej kanapowa, zamulająca brakuje tej euforii typowej dla eMki.
edit.
Teraz zobaczyłem, że skajaa. pytał o te piguły. Ode mnie taka rada, jeżeli są u ciebie dostępne inne guziki to pierdol te redbulle, a jak nie to możesz spróbować ale tylko po niskiej cenie. (o ile są to kwadratowe redbulle)
Bugatti błękitne
Kupione dzisiaj kujawsko-pomorskie
Ktos jest w stanie powiedzieć czy warto? Oraz ile tam emki może siedzieć. Te bugatti malutkie więc wnioskuję że nie dużo
09 listopada 2017Niezidentyfikowany pisze:
Bugatti błękitne
//to sa tylko spekulacje// jadlem niebieskie bugatti w anglii w 2015 (wiem, zaden wyznacznik) ale byly takie same, tylko "ladne", naprawde ladne. te twoje niby nie sa zle, ale mam dziwne przeczucie - u nas byly serduszka czerwone dokladnie o takim ksztalcie, innym kolorze bindera ale one sa do siebie bardzo podobne. jakby to byl taki binder tylko inny kolor. tamte byly brzydkie i przy tych tez mam wrazenie ze nie dorownuja ladnym prasom. w tamych siedzialo CMC fyi
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
małe czerwone (może bardziej nawet różowe) kółka
zarzucalam 1,5 i szczerze było słabo, to był mój początek z pixami i nie zrobiły wtedy one na mnie dobrego wrażenia
nie wzięłabym ich znowu bo są po prostu słabe
może teraz się coś zmieniło
[ external image ]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.