Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor:Zielony
Kształt: Prostokąt
Logo:Napis Heineken
Kiedy kupione: listopada 2017 Pomorskie
Sposób przyjęcia:Oral
Opis działania:Na starcie pół dość poklepalo kumpel po kwasie namówił mnie na drugie pół.. Dobra pizda szczęka lata jak głupia empatia dość spora
Ocena działania:6/10
Dodatkowe komentarze:
Wiem, ze to stormtrooper jest, ale jaka jest jego dokładna zawartość pozostaje dla mnie zagadką ;/
https://zapodaj.net/43e88132c7853.jpg.html
Kolor:Zielony
Kształt: okrągy
Logo:Komorka w dymku
Gdzie kupione:Pomorskie
Sposób przyjęcia:cała troszkę pomieszala potem dorzut pol empatia lekkie mielenie szczęka miło się gardło potem znów dorzut całą no to przygrzalo mocne mielenie szczęka i lekkie shizy7/10
Opis działania:
Ocena działania:
w lubuskiem też są, bardzo je zachwalam zarówno ja jak i koledzy. na moje oko okolice 200mg, zazwyczaj jem pół i pół za 15-20min i jest akurat:)
aczkolwiek zdarzyło mi się jeść więcej, max 2 i było również dobrze, ale już poszatkowany film, nieogar.. niemniej jednak samo MDMA i polecam kazdemu :)
tabletka to błękitny trójkąt z wybitym (wypukłe napisy) logo tesli i napisem TESLA z jeden strony, a przedziałką z drugiej. widoczne są blade i lekko brązowe krysztaly
06 listopada 2017Dreamliner1990 pisze: Czy ktoś wie cos na temat zielonych trójkątów mitsubishi? Poznan, cena 30zl :old:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.