Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
15 listopada 2017Jamedris pisze: ...
Więc może ja odpowiem :-)
Liść starcza mi teraz na tyle samo ile Tobie, 2 dni z hakiem, mniej więcej weekend.
<dosypuje kwasku do suki heroiny>
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
edit. Słyszałem też, że 2setka 2setce nie równa i że czasami można trafić na pechową, która rzeczywiście słabiej działa...info od kolesia, który ćpa majkę od 21 lat, ale nie podszedłem do tego jakby to był jakiś ultra tip. Wiem, że 2setka 2setce nie równa, bo nawet na ulotce tak pisze, że jak tabs jest 200 to nie znaczy, że jest tam 200mg morfiny, ale czy różnice mogą być tak duże w niektórych przypadkach ?
edit2. Oczywiście pisząc tego posta odnoszę się głównie do sposobów zawartych w temacie morfina - FAQ, więc jeśli ktoś chciałby się odnieść niech przynajmniej przejrzy tamten wątek. Oczywiście mówię to do newbie w temacie, który chciałby zabłysnąć, chociaż myślę, że akurat w tym dziale mało jest takich osób.
Im wiem więcej tym mniej mówię
http://katowice.oglaszamy24.pl/ogloszen ... cepty.html
strasznie dziwne mi się wydaje, tyle leków i takie ceny.
w ogóle ktoś kupił stąd coś legitnego? z tej strony?
jezeli tak to miło by było gdyby napisał e-mail.
email: 853156@protonmail.com
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
14 listopada 2017Hexe pisze: Napaliłam się na dzisiejsze objęcia Morfeusza. Wiem tylko, że muszę jeszcze "odbębnić swoje", czyli ostatnie zajęcia i jazzzda. Jedna tabletka 200 mg to przy mojej nikłej obecnie tolerancji wystarczy mi na dobre 6-8 razy. Kusi mnie też, żeby próbować coś z klonazepamem, ale nie wiem czy to nie będzie za silne, takie do przesady.
25 listopada 2017kuchwale pisze: cześć, ktoś może sprawdzał to?
http://katowice.oglaszamy24.pl/ogloszen ... cepty.html
strasznie dziwne mi się wydaje, tyle leków i takie ceny.
w ogóle ktoś kupił stąd coś legitnego? z tej strony?
jezeli tak to miło by było gdyby napisał e-mail.
Człowieku to śmierdzi wałkiem z kilometra :)
Wystarczy użyć mózgu, logiki trocę użyyć. Chociażby
- jakby ktoś miał stały dostęp do takich rzeczy, to nie sądzisz że nie robiłby interesów z januszami na jakimś portalu z ogłoszeniami?
- Nawet jak ktoś ma spory dostęp, to jak już z punktu widzenia ryzyka bardziej opłaca się ogarniać ludziom recepty - a nie leki (fałszowanie recept vs obrót i udostępnianie narkotyków/srodkow anabolicznych }subst, kontrolowanych); jak są legitni i mają większy wybór to nigdy, przenigdy aż taka ilość czy rozstrzał przeciwstawnych leków;
- Człowiek z lajtowym dostępem do czystej efedryny nie zajmowałby się sprzedażą farmacji ;-)
- Kto normalny by rzucał setkami fenta po 170 ziko za opakowanie :nuts:
na przyszłość zawsze w razie wątpliwości możesz
- wklepać numer telefonu w duckduckgo i poszukać informacji, może sprzedawca już komuś wałka sprzedał czy coś;
- użyć funkcję duckduckgo grafiki "search by image" i ogarnąć gdzie/przez kogo fotka użyta w ogłoszeniu była używana wcześniej;
- zawsze najlepiej kupować z odbiorem osobistym - jeśli już masz się bawić w takie głupoty jak portal z ogłoszeniami+sama próba zakupu nie jest nielegalna w przypadku przypału (były już np. akcje jak koleś podał do sądu dilera za oszustwo coś tam korzyści majątkkowej, bo ten mu sprzedał jakiś majeranek zamiast trawy... i wygrał hehe);
- jeśli już się upierasz nad tym, aby coś zakupić trochą pocztową to jeśli ktoś powie, że nie wysyła za pobraniem bo ludzie nie odbierają to wiedz że masz doczynienia z kimś kto nie ogarnia, że ćpuny nie rezygnują z towaru :-D Jak już to tylko paczka za pobraniem ze sprawdzeniem zawartości - nic innego nie wchodzi w gre.
po nic
14 listopada 2017Hexe pisze: Napaliłam się na dzisiejsze objęcia Morfeusza. Wiem tylko, że muszę jeszcze "odbębnić swoje", czyli ostatnie zajęcia i jazzzda. Jedna tabletka 200 mg to przy mojej nikłej obecnie tolerancji wystarczy mi na dobre 6-8 razy. Kusi mnie też, żeby próbować coś z klonazepamem, ale nie wiem czy to nie będzie za silne, takie do przesady.
A może odpowie mi ktoś na mój post odnośnie przerabiania majki ? :rolleyes:
edit. To mi się wydawało, że ja jestem początkujący przy majce, wcześniej jedząc tylko kodę gramami, a tu widzę, że tolerkę mam niewiele mniejszą niż nasza bogini Jamerdis
Im wiem więcej tym mniej mówię
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.