07 maja 2020Szuuuuuuu pisze: Görlitzer Park jak już. I tak, jest to swego rodzaju bazar dragow.
Za nim dojdziesz z dworca do parku (jakies 150m) to już jestes atakowany haslami typu weed, koka, extasy. Wystarczy złapać kontakt wzrokowy z takim czarnym osobnikiem i bingo.
A co w parku?
Ano w parku podobnie jak przed nim, czyli pełno dilerow
Siedzą na lawkach i tylko kiwaja glowami czy cos chcesz, czasem pokazują swoj asortyment.
Oferta?
Przeważnie mają weed, ale kupisz tam tez speed, koks, here, i kete.
Najlepiej nie kupywac od pierwszego lepszego tylko pochodzić po parku i porownac ofertebeda mówić ze maja najlepsze itp. ale to tylko sciema.
Jakość?
Z tym bywa różnie, mozesz kupić zajebisty temat ale moze tak być ze beda probowali Ci wcisnąć gowno. Trzeba miec jakieś pojecie o tym.
Policja?
Czesem wpadną, przejadą autem po parku i pojadą.
Takich parkow i miejsc w Berlinie jest kilka, ja mogę polecić od siebie jeszcze Hasenheide. Tez ich jest tam sporo. Ostatnio bylem tam po dwunastej w nocy(moj człowiek od kopru juz spał)jeszcze stalii bez problemu kupilem co chcialem.
Nie raz widzialem w zime jak stoja i sie grzeja przy grillukurwa jak na filmach
![]()
Jak ktos szuka opio to albo Kotti, ale bardziej Karl Marx Str (przystanek na linii U7) i Hermannstr (nie mylic z Hermannplatz)
Czesto koks mozna dostac na stacji Boddinstr
Ewentualnie ktoś z was mieszka w Mainz i może mi pomóc ?
Jestem tu od trzech miesięcy i nic nie mogę znaleźć.
Z góry dzięki
Jak ktos szuka opio to albo Kotti, ale bardziej Karl Marx Str (przystanek na linii U7) i Hermannstr (nie mylic z Hermannplatz)
Czesto koks mozna dostac na stacji Boddinstr
[/quote]
To zależy czego szukasz, zioło kupywalem tam swego czasu nie raz i bylo git. Przed zakupem zawsze ogladam i wacham. Jak mi nie pasi to ide do kogo innego i tyle. Zawsze kupię dobre
Maczanki w parku??? Jesteś pewna? Pierwsze slysze. Mysle ze taki pacjent dlugo w parku nie pośmiga hehe.Z resztą w Berlinie jest tyle ziola że na chuj komuś jakieś zjebane maczany???
Kotti unikam bo pełno patusow i innych struniarzy ale fakt kupisz tam opio, trzeba uważać na policję bo czesto tam stoją.
MDMA kupowalem na U Schlesisches Tor(Schlesi) pełno czarnych ze wszystkim,wystarczy sie pokręcić nad rzeką. Zaraz obok jest klub Watergate. Albo iść w mostem w stronę Warschauer str. Emke kupywalem w dropsach za 5e krzycza 10e i prawie zawsze drops 200+ to samo w klubach i pod nimi. Ostatnio ziom kupował hellokitty zielone 240mg.
Jesli sie mieszka i pracuje w Berlinie to najlepiej pogadać z niemcami o takich tematach(ja tak zrobiłem) i wtedy wszystko ogarniasz na telefon i jakość wzrasta.
24 maja 2020junioerror pisze:YO! Kłaniam się, nadal przebywasz tych okolicach? Ja w tym tygodniu jadę z Polski do Monachium na 3 tygodnie12 września 2019Malawariatka pisze: Jest ktoś z okolic Monachium?![]()
Tak. Mieszkam tu już od kilku lat :)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.