07 maja 2020Szuuuuuuu pisze: Görlitzer Park jak już. I tak, jest to swego rodzaju bazar dragow.
Za nim dojdziesz z dworca do parku (jakies 150m) to już jestes atakowany haslami typu weed, koka, extasy. Wystarczy złapać kontakt wzrokowy z takim czarnym osobnikiem i bingo.
A co w parku?
Ano w parku podobnie jak przed nim, czyli pełno dilerow
Siedzą na lawkach i tylko kiwaja glowami czy cos chcesz, czasem pokazują swoj asortyment.
Oferta?
Przeważnie mają weed, ale kupisz tam tez speed, koks, here, i kete.
Najlepiej nie kupywac od pierwszego lepszego tylko pochodzić po parku i porownac ofertebeda mówić ze maja najlepsze itp. ale to tylko sciema.
Jakość?
Z tym bywa różnie, mozesz kupić zajebisty temat ale moze tak być ze beda probowali Ci wcisnąć gowno. Trzeba miec jakieś pojecie o tym.
Policja?
Czesem wpadną, przejadą autem po parku i pojadą.
Takich parkow i miejsc w Berlinie jest kilka, ja mogę polecić od siebie jeszcze Hasenheide. Tez ich jest tam sporo. Ostatnio bylem tam po dwunastej w nocy(moj człowiek od kopru juz spał)jeszcze stalii bez problemu kupilem co chcialem.
Nie raz widzialem w zime jak stoja i sie grzeja przy grillukurwa jak na filmach
![]()
Jak ktos szuka opio to albo Kotti, ale bardziej Karl Marx Str (przystanek na linii U7) i Hermannstr (nie mylic z Hermannplatz)
Czesto koks mozna dostac na stacji Boddinstr
Ewentualnie ktoś z was mieszka w Mainz i może mi pomóc ?
Jestem tu od trzech miesięcy i nic nie mogę znaleźć.
Z góry dzięki
Jak ktos szuka opio to albo Kotti, ale bardziej Karl Marx Str (przystanek na linii U7) i Hermannstr (nie mylic z Hermannplatz)
Czesto koks mozna dostac na stacji Boddinstr
[/quote]
To zależy czego szukasz, zioło kupywalem tam swego czasu nie raz i bylo git. Przed zakupem zawsze ogladam i wacham. Jak mi nie pasi to ide do kogo innego i tyle. Zawsze kupię dobre
Maczanki w parku??? Jesteś pewna? Pierwsze slysze. Mysle ze taki pacjent dlugo w parku nie pośmiga hehe.Z resztą w Berlinie jest tyle ziola że na chuj komuś jakieś zjebane maczany???
Kotti unikam bo pełno patusow i innych struniarzy ale fakt kupisz tam opio, trzeba uważać na policję bo czesto tam stoją.
MDMA kupowalem na U Schlesisches Tor(Schlesi) pełno czarnych ze wszystkim,wystarczy sie pokręcić nad rzeką. Zaraz obok jest klub Watergate. Albo iść w mostem w stronę Warschauer str. Emke kupywalem w dropsach za 5e krzycza 10e i prawie zawsze drops 200+ to samo w klubach i pod nimi. Ostatnio ziom kupował hellokitty zielone 240mg.
Jesli sie mieszka i pracuje w Berlinie to najlepiej pogadać z niemcami o takich tematach(ja tak zrobiłem) i wtedy wszystko ogarniasz na telefon i jakość wzrasta.
24 maja 2020junioerror pisze:YO! Kłaniam się, nadal przebywasz tych okolicach? Ja w tym tygodniu jadę z Polski do Monachium na 3 tygodnie12 września 2019Malawariatka pisze: Jest ktoś z okolic Monachium?![]()
Tak. Mieszkam tu już od kilku lat :)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.