10 października 2021ema112 pisze: ja jestem teraz na 50mg i chyba rzuce ten lek w pizdu, bo juz wchodzac z 25 na 50tke zauwazylam znaczny wzrost apetytu. nie moge sobie pozwolic zeby znowu przytyc, bo zrzucanie potem tego to przewalona sprawa. biore jeszcze pregabaline i szczerze nie mam pomyslu czym mozna zastapic te lamotrygine. jakies sugestie?
one by one we will take you
31 maja 2026Kazik444 pisze: Jak jestem na dawce 200mg to mogę co 7dni schodzić po 25mg?
W ogóle to dostalem ja na odstawienie pregabaliny i depresje popregabalinowa. Pomogło jak złoto
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.