Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 1 / 0
Siema łączył ktoś morfine z Metoklopramidem? Podobno wzmacnia działanie tak jest napisane na bazie leków oraz Cymetydyna zwiększa stężenie w osoczu, szukam jakiegoś leku który wzmacnia działanie Morfeusz nie chce walić acetylowanej jeszcze xd
  • 8103 / 914 / 0
@up
Mozesz dorzucic benzodiazepiny, tylko nie przesadz bo latwo o depresje oddechowa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
Mój ulubiony mix z benzo to Morfeusz i roleczka. Tylko, że to też wtedy miałam chwilowy dostęp do tych roleczek dożylnych. Sama z siebie nie wiedziałabym jak się obsłużyć taką w tabsie. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2116 / 634 / 0
Spiryt, glikol - kropla - i jedziesz. Tylko dokładnie filtrujesz masę tabletkową i bardzo pilnujesz, by nie wypaść z żyły.

Dla mnie, z nietypowych miksów, wygrywa oksazepam i morfina. Z bardziej typowych - alprazolam i morfina. Odkąd majka robi ze mnie człowieka, a nie wrak człowieka - mam na myśli to, że staję się prospołeczna, biorę się za robotę, no cud-miód... To alpra jeszcze bardziej to nakręca. Przestaję być wtedy odludkiem. A jest jednocześnie na tyle przyjemnie, że zdarza mi się noddnąć w łóżku czy podczas innych czynności. I, co najważniejsze - gdy biorę samą morfinę, muszę stukać 400 w jednym strzale lub 2x 200, bo inaczej łapię już gila. Gdy łączę majkę z benzo, to wejście jest kompletnie inne (testowałam też robienie podkładu z dihydrokodeiny, wtedy histamina zachowuje się zupełnie inaczej) i często wystarcza mi jeden strzał z majki dziennie, tylko o jakiejś rozsądnej godzinie.

Ciekawą sprawą jest też estazolam, jest fajny, pluszowy, ale u mnie jednak przegrywa na rzecz alprazolamu. Z RCków, to lubiłam łączyć maję z klonazolamem. Obecnie klonazepamu aptecznego raczej unikam, ale bardziej hedonistyczny (a nie taki do urwania filmu) zestaw składa się raczej z lajtowszego benzo. diazepam - tylko, gdy mam go w pizdu i jeszcze trochę, mówiąc po ludzku. A gdybym miała dostęp dalej, to stary fenobarbital w brązowych buteleczkach...
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 4 / / 0
Well, jestem cpunem od jakis 10 lat. Obecnie jestem za granica (nie chce mi sie zmieniac w Fedorze a Polska klawke).
Dzisiaj kupilem troche weißu (crack) i helu. Pierwsze spotkanie z helem palonym i wciaganym. Nic specjalnego. Myslalem ze bedzie doslownie rozpierdol a tu prawde mowiac nic 'specjalnego'. Dla laikow, ktorzy napisza 'pewnie wzyjebke dostales', 'max co brales to tramadol''.
Chyba wiekszosc rzeczy lykalem, od oksy, trampkow, grassu, po koko, fete, emke, klony etc. Chyba wiekszosc z arsenalu ;=)
Ok, hel z ulicy i nie IV to moze inaczej kopie.

scalono - polymerase
31 października 2017UJebany pisze:
Do opio konczenie jakas antyhistamina, raz nie poczujemy wyrzutu a drugi raz zadrapiemy sie do krwi.
Klamstwa i pomowienia,
laduje hel i trampki bez ah i w porzadku jest. Jak sie nie jest debilem i nie zacznies sie drapac to ah nie potrzebne.
  • 2372 / 317 / 0
rozczarowanie helem na początku, szczególnie palonym,o wciąganym nawet nie wspominam, bo #3 z zasady donosowo działać nie powinna, choć na niektórych podobno działa, to nic dziwnego. Zapal jeszcze parę razy wczuj się w faze i powinno być lepiej
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1931 / 318 / 0
[mention]Jamedris[/mention]hm.. a ja myślałem, że nie ćpiesz :>

btw. nigdy nie rozumiałem sensu łączzenia opiatów z benzo, bo dla mnie taki mix podbija sedacje kosztem euforii - a to dla euforii się raczej bierze, a nie dla samego ujebania.

[mention]chiexuna [/mention]dla mnie mnie hel (iv czy palony) też jest skrajnie przereklamowany
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
10 listopada 2017Jamedris pisze:
Spiryt, glikol - kropla - i jedziesz. Tylko dokładnie filtrujesz masę tabletkową i bardzo pilnujesz, by nie wypaść z żyły.
O, dzięki. Przyda się. ;)Karmakarmakarma.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1016 / 97 / 0
Pierwszy raz trochę mnie rozczarował, wziąłem oczywiście bardzo mało bo to pierwszy raz z tym opio i pierwsze iv. Wejście poczułem a potem całkiem fajnie grzało w tle. Drugi raz zrobiłem przed chwilą, tym razem większa dawka i grzeje jak należy. Jedyne zastrzeżenie że po podaniu majka nabiera mocy dopiero po chwili a nie natychmiast po wstrzyknięciu. Dobrze kombinuje że szybsze podawanie/bardziej stężony roztwór powinien to zmienić?
The child is grown
The dream is gone
  • 8103 / 914 / 0
[mention]ChrisMoltisanti[/mention]
Zalezy jak szybko podasz i.v.
Tzn. jak szybciej oproznisz pompke z morfiny to wejscie bedzie mocniejsze i szybsze.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.