Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 322 / 36 / 1
Kato? Tarnowskie?
What's left of me?
  • 49 / 15 / 0
W ogóle z tego co kojarzę okolice Tarnowa i Katowic opływają bardziej w CMC i inne stimy. Po hel tylko do Wrocławia albo WWA. Chociaż jak się postarasz to pewnie i w TRN kogoś znajdziesz ale to będzie towar typu 10% maks
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 9 / 1 / 0
nowy jestem, jak widac, ale tylko na tym forum.
Wwa - jakakolwiek szansa na brwn bez domieszki fnt ?
Mozna cos kupic gdziekolwiek nie majac kontaktu z kims wtajemniczonym? (typu dawna ulica B).
Kilka dlugich momentow przerwy u mnie bylo, ale baty az piszcza zeby je przeplukac czyms.
  • 56 / 9 / 0
Grudziądz, coś?
she loves you again
  • 28 / / 0
Hej, jak teraz sytuacja z H w Wrocławiu? cut Pamiętam że kilka lat temu bez problemu szło kupić.

cut - wycięto nieregulaminową treść @V44
Ostatnio zmieniony 02 października 2025 przez HardCorowy, łącznie zmieniany 1 raz.
jak silniej psychiki byś nie miał,nie lekceważ mocy Tripa ;)
  • 634 / 16 / 0
We Wrocławiu była mała posucha, ale już się skończyła, przynajmniej tak znajomi mówili
  • 592 / 82 / 0
Ktos wie jak wyglada aktualnie sytuacja w gdansku z brownem albo china white?
PS. Pw:)

Post przeniesiono z wątku ogólnego heroiny. - {krzychv}
Jestem dość trudny.
  • 12 / 5 / 0
Jak sytuacja wawa, wro? Jutro sob Bede w pl I bede ogarnial. Priv?
  • 47 / 9 / 0
Raczej nikt nie znając cię nie ogarnie ci, zapomnij. Wawa, Wrocław i Gdańsk/Gdynia to miasta gdzie zawsze brown był, jest i raczej będzie. Jeszcze Łódź, ale "setka" kosztuje tam zwykle więcej niż ćwiara w tych trzech/czterech wyżej wymienionych. W Toruniu i na Śląsku idzie dostać dobry kompot, ale bez znajomości nie znajdziesz.
Ja nie biorę i nie mieszkam w żadnym z tych miast, tak że jak coś to nie pisać do mnie.

Ewentualnie we Wrocławiu w okolicy dworca można poszukać, od razu widać kto bierze. Jednak wiadomo, że jak dasz kasę do łapy to przepadnie, tak że jakby ktoś się zgodził to jedynie za pójście z nim i podarowanie czegoś w ramach podziękowania. Jednak jak nie wyglądasz jak typowy ćpun a teraz nie pora na rozbieranie się i pokazywanie zajechanych batów czy jakichkolwiek śladów na rękach, tak że prawdopodobieństwo nieduże, ale również nie zerowe.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2025 przez Grzejnik80, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / 5 / 0
Haha. Troszke optymizmu grzejniku. Ja przez ostatnie +20 lat na czuja ogarnialem w kazdej europejskiej stolicy, bez znajomosci bo po kazdym ciagu pale mostly. Taki mam fetysz :) nie raz chujowy material wpadl ale nigdy wyjebki nie dostalem. Wawa wiele razy bez znajomosci, jestem laskawy za pomoc, karma wraca. Wyjebke czuje na kilometr i odpuszczam. W innych Polskich miastach nie probowalem. Kompot? Wiesz ktory mamy rok wogole? Ja znalem ludzi co na garach siedzieli i 10lat temu mowili ze slomy nie ma. Moze sie myle ale i tak bym odpalu nie kupil. Drugi raz hcv nie chce leczyc. Whatever, mam wakacje :)

wycięto niezgodny z regulaminem fragment — CAF
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.