Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 322 / 36 / 1
Kato? Tarnowskie?
What's left of me?
  • 49 / 15 / 0
W ogóle z tego co kojarzę okolice Tarnowa i Katowic opływają bardziej w CMC i inne stimy. Po hel tylko do Wrocławia albo WWA. Chociaż jak się postarasz to pewnie i w TRN kogoś znajdziesz ale to będzie towar typu 10% maks
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 9 / 1 / 0
nowy jestem, jak widac, ale tylko na tym forum.
Wwa - jakakolwiek szansa na brwn bez domieszki fnt ?
Mozna cos kupic gdziekolwiek nie majac kontaktu z kims wtajemniczonym? (typu dawna ulica B).
Kilka dlugich momentow przerwy u mnie bylo, ale baty az piszcza zeby je przeplukac czyms.
  • 56 / 9 / 0
Grudziądz, coś?
she loves you again
  • 28 / / 0
Hej, jak teraz sytuacja z H w Wrocławiu? cut Pamiętam że kilka lat temu bez problemu szło kupić.

cut - wycięto nieregulaminową treść @V44
Ostatnio zmieniony 02 października 2025 przez HardCorowy, łącznie zmieniany 1 raz.
jak silniej psychiki byś nie miał,nie lekceważ mocy Tripa ;)
  • 637 / 17 / 0
We Wrocławiu była mała posucha, ale już się skończyła, przynajmniej tak znajomi mówili
  • 594 / 82 / 0
Ktos wie jak wyglada aktualnie sytuacja w gdansku z brownem albo china white?
PS. Pw:)

Post przeniesiono z wątku ogólnego heroiny. - {krzychv}
Jestem dość trudny.
  • 12 / 5 / 0
Jak sytuacja wawa, wro? Jutro sob Bede w pl I bede ogarnial. Priv?
  • 165 / 26 / 0
Raczej nikt nie znając cię nie ogarnie ci, zapomnij. Wawa, Wrocław i Gdańsk/Gdynia to miasta gdzie zawsze brown był, jest i raczej będzie. Jeszcze Łódź, ale "setka" kosztuje tam zwykle więcej niż ćwiara w tych trzech/czterech wyżej wymienionych. W Toruniu i na Śląsku idzie dostać dobry kompot, ale bez znajomości nie znajdziesz.
Ja nie biorę i nie mieszkam w żadnym z tych miast, tak że jak coś to nie pisać do mnie.

Ewentualnie we Wrocławiu w okolicy dworca można poszukać, od razu widać kto bierze. Jednak wiadomo, że jak dasz kasę do łapy to przepadnie, tak że jakby ktoś się zgodził to jedynie za pójście z nim i podarowanie czegoś w ramach podziękowania. Jednak jak nie wyglądasz jak typowy ćpun a teraz nie pora na rozbieranie się i pokazywanie zajechanych batów czy jakichkolwiek śladów na rękach, tak że prawdopodobieństwo nieduże, ale również nie zerowe.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2025 przez Grzejnik80, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 12 / 5 / 0
Haha. Troszke optymizmu grzejniku. Ja przez ostatnie +20 lat na czuja ogarnialem w kazdej europejskiej stolicy, bez znajomosci bo po kazdym ciagu pale mostly. Taki mam fetysz :) nie raz chujowy material wpadl ale nigdy wyjebki nie dostalem. Wawa wiele razy bez znajomosci, jestem laskawy za pomoc, karma wraca. Wyjebke czuje na kilometr i odpuszczam. W innych Polskich miastach nie probowalem. Kompot? Wiesz ktory mamy rok wogole? Ja znalem ludzi co na garach siedzieli i 10lat temu mowili ze slomy nie ma. Moze sie myle ale i tak bym odpalu nie kupil. Drugi raz hcv nie chce leczyc. Whatever, mam wakacje :)

wycięto niezgodny z regulaminem fragment — CAF
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.