Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
https://chacruna.net/why-chronic-microd ... our-heart/
agonisty 5-HT2B są kardiotoksyczne
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Ooo bardzo dziękuję za to, na pewno przeczytam!
@WrakCzlowieka
Okej, rozumiem, dzięki.
Kurcze...przeczytałam już trochę różnych tematów na tym forum i nadal nie mogę się całkowicie na coś zdecydować. Szukam czegoś przede wszystkim na motywację, bo z tym mam największy problem, ale nie chcę iść w coś cięższego typu feta, a metylofenidat raczej będzie ciężko dostać. Mój chłopak ma ADD i w sumie jestem ciekawa czy ktoś mu to przepisze (nie mieszkamy w Polsce i tutaj to raczej mało prawdopodobne). Fajnie byłoby też dostać coś na poprawę kontaktu z ludźmi, mam często wrażenie, że jestem "awkward" osobą i mimo, że wiem, że w środku mnie siedzi normalna osoba, to jednak często dziwnie się zachowuje pośród ludzi + mam problem z "głębią" w czasie rozmów tzn. ciężko mi wyjść poza schematy i wejść w czyjąś skórę. Nie wiem czy akurat to da się jakkolwiek zmienić :/ Polecano mi piracetam i brzmi obiecująco, ale nadal lubię poczytać inne posty i zobaczyć jak ludzie reagują na dane substancje.
06 kwietnia 2020Goofy67 pisze: nie znalazłem tam nic, co by mnie przestraszyło
06 kwietnia 2020Goofy67 pisze: Myślę że regularne picie nawet jednego lub dwóch piw dziennie ma znacznie gorszy wplyw na zdrowie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.