Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
https://chacruna.net/why-chronic-microd ... our-heart/
agonisty 5-HT2B są kardiotoksyczne
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Ooo bardzo dziękuję za to, na pewno przeczytam!
@WrakCzlowieka
Okej, rozumiem, dzięki.
Kurcze...przeczytałam już trochę różnych tematów na tym forum i nadal nie mogę się całkowicie na coś zdecydować. Szukam czegoś przede wszystkim na motywację, bo z tym mam największy problem, ale nie chcę iść w coś cięższego typu feta, a metylofenidat raczej będzie ciężko dostać. Mój chłopak ma ADD i w sumie jestem ciekawa czy ktoś mu to przepisze (nie mieszkamy w Polsce i tutaj to raczej mało prawdopodobne). Fajnie byłoby też dostać coś na poprawę kontaktu z ludźmi, mam często wrażenie, że jestem "awkward" osobą i mimo, że wiem, że w środku mnie siedzi normalna osoba, to jednak często dziwnie się zachowuje pośród ludzi + mam problem z "głębią" w czasie rozmów tzn. ciężko mi wyjść poza schematy i wejść w czyjąś skórę. Nie wiem czy akurat to da się jakkolwiek zmienić :/ Polecano mi piracetam i brzmi obiecująco, ale nadal lubię poczytać inne posty i zobaczyć jak ludzie reagują na dane substancje.
06 kwietnia 2020Goofy67 pisze: nie znalazłem tam nic, co by mnie przestraszyło
06 kwietnia 2020Goofy67 pisze: Myślę że regularne picie nawet jednego lub dwóch piw dziennie ma znacznie gorszy wplyw na zdrowie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.