Smutno gdy czyta się jak inni mają ubaw :/
jason666 pisze:Jak to dzielić? mam w prochu i nie wiem jak 2 mg wydzielic dokładnie. Wage mam konkretną nawet, ale napewno ma margines błędu +/- 2mg. przy 4 mg flubro to mnie z butów wypierdala na 12h
Mam wagę do 0,001 grama ale to nie ta skala do takich dawek.
Ja to robię w sposób banalny. Idę po wódkę zależnie od ilości prochu, 100 mg = 100 ml, 250 mg p= 200 ml. Strzykawka z dokładną skalą (chyba każda) i DOKŁADNIE wiem ile biorę. Benzo muszą być wymierzone dokładnie, nieważne czy to Flubromazepam czy jakieś mocniejsze, 1 czy 4 mg to tak mało, że na oko nawet nie próbuj. Może nie zabije, ale ścięło na 8h po clonie i ja już podziękuję za "na oko" "na palec" "tyci tyci".
Mówicie spirytus, glikol, 100% racji, glikol miałem, ale mi Wóda rozpuszcza każde benzo. Wstrząsnąć, poczekać. Na wszelki wypadek przed użyciem wstrząsam butelkę ponownie choć nie widać drobinek.
Jak przyspieszyć przyswajalność i działanie?
Przebiec się po zjedzeniu pogryzionych tabsów(8mg) na pusty żołądek z pieprzem i popiciu mocnym piwkiem będzie git? Mam w planach przetestować.
Wiem ze nie powinno sie porownywac wogole roznych substancji czy analogow, ale clonazolam nawet porownalbym do clonazepamu w sensie ze jesli jednego nie ma drugie spisuje sie calkiem niezle, inne rc benzo raczej mi nie podeszly, nie czulem dzialania rekreacyjnego no moze etizolam. Sam bromazolam nie jest za ciekawy, ale nie probowalem fluobromazepamu a bromazepam kocham i czy myslicie ze skoro uwielbiam bromazepam to pokocham wersjem fluo?? Prosze o odpowiedzi od osobo z wieloletnim starzem :D
Ile to juz lat !
Chyba żartujesz... U mnie to zanim się rozkręci... Ale tak to do 2 dni. Dziś wzięłam 8mg bo potrzebuję szybko czuć.
http://blackoleander.blogspot.com/
gaza87 pisze:z tym że przy flubromazepamie dochodzi większe rozleniwienie i czasami zanim ogarnie cię już sen będziesz chodzi parę godzin z uśmiechniętą michą. Ja np po klonach czy etizolamie często odrazu zasypiałem po flubromazepamie nigdy tak nie miałem.
Ile to juz lat !
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?