Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: różowe
Kształt: trójkątne
Logo: mitsubishi
Zakupione: war-maz, okolice Oln
Cena: 20CBL
Działanie: zarzuciłem calaka o 23.40, po 40 minutach wjebało się ostro, ziomek mówił że to 180mg, później (tak za godzinke) zarzuciłem drugą, rozjebało mnie totalnie na pierwszy raz, euforia, mielenie szczęką, brak możliwości ustania dłużej niż 10 sekund w jednym miejscu, chęć tańca i komunikowania się z ludźmi, rozpierdolone źrenice, niwelowanie działania %, sqn tak jakby dziwnie uspokajał jazde, po tym jak cała euforia minęła zaczęły mi się wpierdalać haluny na banie tak około 5 nad ranem, poryłem się totalnie patrząc w obraz i zgaszone tv, takie haluny i rozjebane źrenice zostały mi do około 9 rano, po tym poszedłem spać, po przebudzeniu czułem zwałę taką dziwną, ogólny niepokój, potliwość i strach bez wyraźnej przyczyny, po dwóch dniach wróciłem elegancko do szkoły, lekko zaniepokojony ale odmieniony, minęła mi nerwowa i impulsywna natura, zacząłem ciszej mówić, lepiej rozumiem wszystko i życie stało się prostsze, ktoś ogarnia co to było? Bo mi nakręcali że tylko MDMA a nie jestem pewien czy to powinno dawać aż tak korzystne efekty uboczne.
10 września 20174noniush pisze: Różowy redbull południe kraju, ktoś jakieś opinie?
11 września 2017popeater pisze: Witam,
Potrzebuje informacji nt. Jasnozielonych/Zoltych Chupa Chups.
Twarde, ciezko przelamac palcami, widac cos jakby krysztal, ale nie blyszczy tak jak np. w lososiowych RedBullach.
Kolor piguly bardzo "fluorescencyjny", rzucaja sie w oczy, w UV w lokalu swiecily jak np. biale ciuchy.
Z tylu przedzialka.
Z przodu napis Chupa Chups.
Ksztalt to logo CC czyli "kwiatuszek".
Pochodzenie - Okolice stolicy.
Pozdrawiam.
Kolor: Neonowy róż
Kształt: Trójkątne z logiem Tesla z przodu i przedziałką
Logo: Jak w samochodach Tesla
Gdzie kupione: Małopolskie
Kiedy kupione: Wrzesień 2k17
Sposób przyjęcia: Oral 1+1
Opis działania: Wyraźne pierdolnięcie MDMA, może nie było po nich jakiegoś zajebistego speeda (chociaż jednak jakiś był) ale odczucia na ciele w postaci przyjemnych ciarek i zwiększona reakcja na dotyk robiła robotę, dodatkowo podczas wejścia o wiele lepsze odczucia wzrokowe niż przy innych pixach dostępnych w Polsce
Ocena działania: 8,5/10
Dodatkowe komentarze: Nie są to kółka z NL ale jak na Polskich chemików elegancko, można polecić
Słyszał ktoś o Werner Bross? Jadłem w Holandii, mistrzostwo świata, w Polsce ich jeszcze nie widziałem
2017 wrz 14, 09:29 / scalono - surv
Nazwa: Werner Bross
Kolor: Pomarańczowy
Kształt: Trójkąt z przedziałka
Logo: Jak to filmowe Werner Bross
Gdzie kupione: Venlo, Holandia
Kiedy kupione: Sierpień 2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Prawdziwe 100% MDMA, podobno mają ok 200mg, wziąłem całą, weszła po ok 20 minutach z niesamowitym pierdolnięciem, po żadnych innych nie miałem tak dużych odczuć wzrokowych w postaci rozmywajacych się świateł itp. Przez parę dobrych godzin nie schodziłem z parkietu, przy każdym najmniejszym ruchu zajebista przyjemność, kiedy w końcu postanowiłem wyjść na papierosa tak wkręciłem się w jego palenie, że pomiędzy buchami zapomniałem zaciągać się zwykłym powietrzem przez co po spaleniu go prawię zwymiotowałem :nuts:
Potem oczywiście wróciłem dalej zapierdalać na parkiecie. Konkretna pizda nad głową przez dobre 4h
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: Jedne z najlepszych jakie kiedykolwiek jadłem, wszystkie powinny takie być
12 września 2017dextrometorfan pisze:Jak dla mnie 10/10.10 września 20174noniush pisze: Różowy redbull południe kraju, ktoś jakieś opinie?
Kolor:Rózowy
Kształt:prostokąt
Sposób przyjęcia:Oral
Opis działania:Cała wchodzi bardzo dlugo kanapowa lekkie mielenie szczeka chec rozmowy i zapominanie o czym sie gadalo xd :nolove:
Ocena działania:6/10
Dodatkowe komentarze:Kolege cała dość dobrze porobila ja czilowalem
Kolor: Zielone
Kształt: Trójkątne
Logo: Mitsubishi
Gdzie kupione: Wlkp-Pzn
Kiedy kupione: Sierpień 2017
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Lekka euforia
Ocena działania: 3.5/10
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.