a 10mg to idealna dawka na takie wojaże, tak samo jak karton al-lada, humor, bajera i nieszablonowość znacznie idzie w góre
Pij eter, będziesz wielki
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
blackgoku pisze:trotyl20, my tu mówimy o dawkach imprezowych: 10mg. Branie większych ilości jakiegokolwiek psychodelika na imprezę mija się z celem. No chyba, że to będzie party pills ;P
22 listopada 2017Mariuszcpak1980 pisze:Co ty gadasz... Kiedyś na imprezie w klubie przy dramach i brejkkorach zjadłem z 4-5 porcji 2-cb :) i było kurwa zajebiscie... Fakt że klub też miał swój klimacik. Zresztą do jakiego klubu byś nie poszedł to podejrzewam że dobrze by byloblackgoku pisze:trotyl20, my tu mówimy o dawkach imprezowych: 10mg. Branie większych ilości jakiegokolwiek psychodelika na imprezę mija się z celem. No chyba, że to będzie party pills ;P
wyjście do pubu, poprawiony humor, lekka euforia, chęć rozmowy i działania
ok. 2 tyg. później wziąłem całą,
niestety jeszcze więcej alkoholu, mj, co myślę że trochę zaburzyło fazę ale euforia, humor, chęć rozmowy itd. obecne, do tego dziwne poczucie własnego ciała jakbyś czuł swój szkielet nie wiem jak to opisać, do tego taka lekkość.
Ciekawy jestem jakie są optymalne odstępy czasowe do brania tej substancji.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Ogolnie eufo po fenylkach stawiam w chuj wysoko. Specyficzna i zadne lizery nie mają podlotu.
2cb-fly jest mocno trzeźwy ale i euforyczny . Jak dla mnie swietny . Muza wchodzi jak w masło.
Na weekend w probowke wloze 25I-NBOH . Zobaczę jak to cudeńko w porównaniu z DOC, 2C-B-FLY i nieodżałowaną serią NBOME
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.