a 10mg to idealna dawka na takie wojaże, tak samo jak karton al-lada, humor, bajera i nieszablonowość znacznie idzie w góre
Pij eter, będziesz wielki
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
blackgoku pisze:trotyl20, my tu mówimy o dawkach imprezowych: 10mg. Branie większych ilości jakiegokolwiek psychodelika na imprezę mija się z celem. No chyba, że to będzie party pills ;P
22 listopada 2017Mariuszcpak1980 pisze:Co ty gadasz... Kiedyś na imprezie w klubie przy dramach i brejkkorach zjadłem z 4-5 porcji 2-cb :) i było kurwa zajebiscie... Fakt że klub też miał swój klimacik. Zresztą do jakiego klubu byś nie poszedł to podejrzewam że dobrze by byloblackgoku pisze:trotyl20, my tu mówimy o dawkach imprezowych: 10mg. Branie większych ilości jakiegokolwiek psychodelika na imprezę mija się z celem. No chyba, że to będzie party pills ;P
wyjście do pubu, poprawiony humor, lekka euforia, chęć rozmowy i działania
ok. 2 tyg. później wziąłem całą,
niestety jeszcze więcej alkoholu, mj, co myślę że trochę zaburzyło fazę ale euforia, humor, chęć rozmowy itd. obecne, do tego dziwne poczucie własnego ciała jakbyś czuł swój szkielet nie wiem jak to opisać, do tego taka lekkość.
Ciekawy jestem jakie są optymalne odstępy czasowe do brania tej substancji.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Ogolnie eufo po fenylkach stawiam w chuj wysoko. Specyficzna i zadne lizery nie mają podlotu.
2cb-fly jest mocno trzeźwy ale i euforyczny . Jak dla mnie swietny . Muza wchodzi jak w masło.
Na weekend w probowke wloze 25I-NBOH . Zobaczę jak to cudeńko w porównaniu z DOC, 2C-B-FLY i nieodżałowaną serią NBOME
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.