Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 336 / 4 / 0
Mam takie pytanko bo planuję pierwszy raz zarzucić trampki 400-500 mg bo tolerka na opio jest skoro waliłem już po 750-900 mg kody :cheesy: W związku z tym mam 2 pytania:
1. Ponoć dla bezpieczeństwa dobrze zarzucić klona do tego. klona przyjąć razem z tramcem czy wcześniej? Pół klona (1 mg) starczy czy może calaka (2 mg) wziąć?
2. Czy tutaj obowiązuje zasada znana z kodeiny, że zarzucamy na pusty żołądek bo inaczej słabo poklepie czy nie jest to ważne? Bo jadłem właśnie suty posiłek po robocie i bym po 2 h od szamy zarzucił tylko jak ma słabo poklepać to może jednak odczekać te trzy godziny...
  • 451 / 4 / 0
1. Ponoć dla bezpieczeństwa dobrze zarzucić klona do tego. klona przyjąć razem z tramcem czy wcześniej? Pół klona (1 mg) starczy czy może calaka (2 mg) wziąć?

Ja brałem 600mg bez żadnego benzo i żyje, a tolerke mam mniejszą na kodę od Ciebie..
Jedynie co to po klonie możesz załapać zamułe.

2. Czy tutaj obowiązuje zasada znana z kodeiny, że zarzucamy na pusty żołądek bo inaczej słabo poklepie czy nie jest to ważne? Bo jadłem właśnie suty posiłek po robocie i bym po 2 h od szamy zarzucił tylko jak ma słabo poklepać to może jednak odczekać te trzy godziny...

Wiadomo że jak zarzucisz na pusty żołądek to działanie będzie mocniejsze, ale mowie tutaj o całonocnej drzemce i zarzuceniu rano. Nigdy w dzień w który jadłem cokolwiek nie zarzucałem opio, bo jest to jedna z niewielu rzeczy które szanuje :old:
"Jebać trzynastkę powiedział odwracając się na pięcie, trzymając pompkę w ręce..."
  • 336 / 4 / 0
W takim razie zarzucę 1 mg benzo dla pewności, tylko razem z tramkiem czy może z 30 minut wcześniej? I ile około się trampek ładuje?

Ps. Nikotyna przy tramku daje "to coś" co przy kodzie? Bo przy kodzie na wejściu jak walnę tabaki to odpływam :)

EDIT:

Dotąd zdarzało mi się zabawiać z kodą, sporadycznie ale doszedłem do takiej tolerki, że musiałem zarzucić te 750 mg żeby mocarnie porobiło (raz nawet 900 poszło)

Jakiś czas temu wpadł mi trampek w ręce więc zarzuciłem dzisiaj (wczoraj) 500 mg i...średnio słabo mnie to porobiło, do tego wrzuciłem coś lekko ponad 1 mg klona, żeby nie było krzywych akcji.

Zostało mi jeszcze 500 mg. Ponoć trampek jak dajemy na drugi dzień ma większą biodostępność, więc dzisiaj planuję powtórkę (może tramal musi "się rozkręcić"? I dla pewności pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie mix z kodą, co o tym myślicie? Wrzucić do tego 150-300 mg kody?

scalono-v.
  • 382 / 6 / 0
Ja dorwałem ostatnio Tramal 50mg/20szt. Wziąłem 400mg i było słabo... potem dorzuciłem 100mg i było słabo... Aż wreszcie dorzuciłem 300mg kody... I było... pięknie :-) (koda ogólnie na mnie prawie w ogóle nie działa - taka tolerka, że tylko sama lekka sedacja). Także polecam dorzucić na początek 150mg kody... Jak będzie za mało to za 30 min. kolejne 150mg ;) Powinno być przyjemnie :-)

P.S. Ja właśnie przed chwilą wstałem po takiej mieszance hehe; niechcący mi się przysnęło całkowicie na jakieś 30 min, po ktrórymś tam kolejnym przyśnięciu na kilka sekund z rzędu; zgrzanie było dobre :-)

Pozdro.
  • 1343 / 18 / 0
slasher1995 pisze:
Zawsze może przyjebać kody i po paru razach liczyć że krzyżowa na niego zadziała :) - pisze o kodzie w takim kontekscie, że na mojego kumpla tramal nie działał nawet po 3ciej dawce z rzędu 300mg, a 150mg kody z antka zgrzał się jak stary ruski piec, w który nakurwiał Klitschko.
No wlasnie kazdy poleca kode, ktorej w teorii sprobowalem tylko 100 solo.
Najoszczedniej rozumiem zrobix ekstrakcje z antka, czy moze w thiocodin się pobawic?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 721 / 3 / 0
Jak wolisz wypić roztwór to rób ekstrakcję, jak wolisz gryźć tabletki i nie boisz się sulfogwajakolu to thiocodin.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 1343 / 18 / 0
w3ird pisze:
sulfogwajakolu
Produkt destylacji krezotu, który głównie zawiera gwajakol i metylogwajakol (krezol), sam jest uzyskiwany ze smoły drzewa bukowego :yay:
Metylogwajakol jest rakotwórczy, zaś sulfogwajakol raczej kojarzy mi sie pożytecznie, aczkolwiek po co faszerować się chemią, jak i tak sie wrzuca paracetamol do podbicia?
Ile powinien normalnie kosztować antek w aptece a ile thiocodin?

warn za offtop - pytanie "Ile powinien normalnie kosztować antek w aptece a ile thiocodin?" - to ewidentnie nie tutaj
tym samym proszę zaprzestanie pisania nie-na-temat - v.
proszę nie odpisywac temu Panu
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 336 / 4 / 0
Zrobiłem ostatnio tego mixa zawiedziony 500 mg solo i poleciało 500 mg (z syropu) i po godzinie 300/450 mg (nie pamiętam już ile :cheesy: ) i było nawet si ale fajerwerków nie było. Teraz dorwałem blister retardów, planuję dzisiaj zapodać 800 mg, clonów już nie mam, został mi stilnox (zolpidem 10 mg) zarzucić to przed trampkiem czy sobie darować?

Ps. Jak to jest z tymi retardami? Wystarczy przeciąć na pół czy może gryźć zębami lub rozpuścić w wodzie?
  • 284 / 4 / 0
Najlepiej w "jebany pył" i do żołądka. 800mg to siakoś dużo, ale znasz swoje możliwości zapewne ;]
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 336 / 4 / 0
Tak też zrobiłem i stwierdzam, że to chyba nie opio dla mnie, brakuje mi tego kodeinowego ciepełka. Jedyne co mi się podobało to ta jakby euforia.

Teraz z rana czuję się strasznie chujowo, całą noc nie mogłem zasnąć a teraz kręci mi się w bani, wcześniej po posiłku było niedobrze, co to może być? Jakiś "kac"? Jeśli tak to może warto wrzucić jednego retarda 200 mg by to "zaleczyć"? %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?