Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
1. Ponoć dla bezpieczeństwa dobrze zarzucić klona do tego. klona przyjąć razem z tramcem czy wcześniej? Pół klona (1 mg) starczy czy może calaka (2 mg) wziąć?
2. Czy tutaj obowiązuje zasada znana z kodeiny, że zarzucamy na pusty żołądek bo inaczej słabo poklepie czy nie jest to ważne? Bo jadłem właśnie suty posiłek po robocie i bym po 2 h od szamy zarzucił tylko jak ma słabo poklepać to może jednak odczekać te trzy godziny...
Ja brałem 600mg bez żadnego benzo i żyje, a tolerke mam mniejszą na kodę od Ciebie..
Jedynie co to po klonie możesz załapać zamułe.
2. Czy tutaj obowiązuje zasada znana z kodeiny, że zarzucamy na pusty żołądek bo inaczej słabo poklepie czy nie jest to ważne? Bo jadłem właśnie suty posiłek po robocie i bym po 2 h od szamy zarzucił tylko jak ma słabo poklepać to może jednak odczekać te trzy godziny...
Wiadomo że jak zarzucisz na pusty żołądek to działanie będzie mocniejsze, ale mowie tutaj o całonocnej drzemce i zarzuceniu rano. Nigdy w dzień w który jadłem cokolwiek nie zarzucałem opio, bo jest to jedna z niewielu rzeczy które szanuje :old:
Ps. Nikotyna przy tramku daje "to coś" co przy kodzie? Bo przy kodzie na wejściu jak walnę tabaki to odpływam :)
EDIT:
Dotąd zdarzało mi się zabawiać z kodą, sporadycznie ale doszedłem do takiej tolerki, że musiałem zarzucić te 750 mg żeby mocarnie porobiło (raz nawet 900 poszło)
Jakiś czas temu wpadł mi trampek w ręce więc zarzuciłem dzisiaj (wczoraj) 500 mg i...średnio słabo mnie to porobiło, do tego wrzuciłem coś lekko ponad 1 mg klona, żeby nie było krzywych akcji.
Zostało mi jeszcze 500 mg. Ponoć trampek jak dajemy na drugi dzień ma większą biodostępność, więc dzisiaj planuję powtórkę (może tramal musi "się rozkręcić"? I dla pewności pomyślałem, że dobrym pomysłem będzie mix z kodą, co o tym myślicie? Wrzucić do tego 150-300 mg kody?
scalono-v.
P.S. Ja właśnie przed chwilą wstałem po takiej mieszance hehe; niechcący mi się przysnęło całkowicie na jakieś 30 min, po ktrórymś tam kolejnym przyśnięciu na kilka sekund z rzędu; zgrzanie było dobre :-)
Pozdro.
slasher1995 pisze: Zawsze może przyjebać kody i po paru razach liczyć że krzyżowa na niego zadziała :) - pisze o kodzie w takim kontekscie, że na mojego kumpla tramal nie działał nawet po 3ciej dawce z rzędu 300mg, a 150mg kody z antka zgrzał się jak stary ruski piec, w który nakurwiał Klitschko.
Najoszczedniej rozumiem zrobix ekstrakcje z antka, czy moze w thiocodin się pobawic?
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
w3ird pisze:sulfogwajakolu
Metylogwajakol jest rakotwórczy, zaś sulfogwajakol raczej kojarzy mi sie pożytecznie, aczkolwiek po co faszerować się chemią, jak i tak sie wrzuca paracetamol do podbicia?
Ile powinien normalnie kosztować antek w aptece a ile thiocodin?
warn za offtop - pytanie "Ile powinien normalnie kosztować antek w aptece a ile thiocodin?" - to ewidentnie nie tutaj
tym samym proszę zaprzestanie pisania nie-na-temat - v.
proszę nie odpisywac temu Panu
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Ps. Jak to jest z tymi retardami? Wystarczy przeciąć na pół czy może gryźć zębami lub rozpuścić w wodzie?
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Teraz z rana czuję się strasznie chujowo, całą noc nie mogłem zasnąć a teraz kręci mi się w bani, wcześniej po posiłku było niedobrze, co to może być? Jakiś "kac"? Jeśli tak to może warto wrzucić jednego retarda 200 mg by to "zaleczyć"?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.