Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Więc najlepiej jak najszybciej załadować go w siebie.
Innym razem teź odjechałem od dilera, zatrzymałem się żeby obejżeć towar i też mnie psy zaskoczyły. Ledwo co schowałem wszystko za pasek spodni.
Teraz sobie spokojnie odjeżdżam w bezpieczne miejsce i tam wale.
Chwilę temu włączam w tv tvn24 a tu ku mojemu zdziwieniu kamera pokazuje zbliżenie na ekran na którym wyświetla się przybliżając i oddalając jak w horrorze napis "Stary Dziad" :D Coś mi to mówi myślę Kurwa sobie a zaraz po tym ukazała się moim oczom znana wszystkim użytkownikom emotikona z wybitym zębem. Oglądam dalej... Okazuje się,że reporter z tvnu przeprowadził "prowokację" i kupił herę od kogoś z hajpa xD Panowie lekarze wypowiadali się na temat naszego forum- stwierdzono nawet,że 9 lat działania strony to wręcz Zaproszenie do dziennikarskiej prowokacji. Który to inteligent? Przyznać się ;-)
Stary dziadu, sławny jesteś. Hue, hue
Jakby ktoś miał linka to birch tu wrzuci.
To, że koka tak im poryła baniaki, że nie panują nad popędem seksualnym (zwłaszcza taki jeden), jakoś im nie przeszkadza. Szkoda, że nie zrobili programu o dilerze, który dostarcza im koko do studia.
A muszę wam powiedzieć, że tak w ciągu grudnia/stycznia dostałem mail'e od trzech osób, ledwo co zarejestrowanych, oczywiście z wiadomą propozycją. Nawet nie odpowiedziałem.
Jestem ciekaw, czy nick podlega takiej samej ochronie prawnej, jak nazwisko.
To już drugi raz, gdy ktoś się podszył pode mnie, pierwszy raz to było na tym pierdolonym forum dla grubasów.
Ma ktoś link do tego programu? Może jest na YT.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Pytali smutnego pana policjanta jak to możliwe, że strona działa od tyłu lat a oni nic z tym nie robią, co więcej użytkownicy czują się tam bezkarnie (skandal! :D).
Nagrali nawet gościa jak od niego kupuje laska reporterka. Podobno wystarczyły im 2H żeby umówić się z dilerem xD. Ciekawi mnie tylko czy faktycznie jakiś idiota poszedł na spotkanie z herą w kieszeni do kogoś bez postów, (bo ile i gdzie mogli nabić posty w ciągu 2h) czy podstawili sobie kogoś dla sensacji.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.