Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
Eee tam ja mam ulgę dopiero jak zagotuje i zobacze w kontrolce krew wtedy wiem ze zaraz będzie dobrze .. mając towar juz w ręku może wydarzyć się 1000 rzeczy które spowodują ze go stracimy..
Więc najlepiej jak najszybciej załadować go w siebie.
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Czytam forum i wypowiedzi o heroinie już jakiś czas, niedawno sie zarejestrowałem. Zastanawia mnie jaka to musi być siła doznań, jaka przyjemność, że tak szybko mozna sie uzaleznic fizycznie i psychicznie. Sam nie stosuje żadnych używek, nie pale fajek, nie pije , pare razy brałem koke, ale to jako afrodyzjak na wzmocnienie popędu i doznań, ale heroina bardzo mnie intryguje i nie ukrywam ze chciałbym poczuć jej działanie, poczuć głód i tą siłe , która powoduje ze heroiniście jak pokazsz strzykawke i powiesz - dam ci ja , ale idz zabij tego faceta , to pójdzie i to zrobi. Acha- nie chce sie wywyzszać , szydzić itp, kazdy wie w jakiej jest sytuacji , a ja się przyznam , ze mimo ze nie biorę uzywek, to jestem nałogowym hazardzistą z dużym stażem, i dlatego czuję zrozumienie i nić porozumienia z bywalcami tego forum. Zastanawiam sie jak funkcjonujecie w zyciu zawodowym, rodzinnym , społecznym, bo akurat heroina jest pewnie na pierwszym miejscu i w regularnych odstepach pewnie pojawiaja sie objawy abstynencyjne i musicie wtedy ją wziąć. Ja w swoim nałogu mam o tyle łatwiej, ze jak nie mam kasy to wylacza mi sie myslenie o grze i funkcjonuje, gorzej jak pojawi się hajs , to wtedy nagle wszystko zaczyna przeszkadzć, koledzy, rodzina , kobiety, i robie wszystko, zeby sobie w spokoju pograć.
  • 584 / 21 / 0
Też tak kiedyś robiłem. Odchodziłem parenaście metrów od dilera, wsiadałem do swojego samochodu i heja w kabel. Przestałem tak robić jak zostałem zaskoczony pare razy przed psy. Jednego razu docisnałem tłoczek ze speedballem, patrze w lusterko samochodowe a tu maszeruje policjant. Ostatkim sił wetknałem pompke i korek pod kierownice a tu pies stuka w szybe od strony kierowcy. Faza natarczywie wjeżdża w mózg, ryj mi się krzywi(zawsze po speedballu krzywia mi się usta), krew kapie a tu jakiś młody piesek chce ze mna dyskutować. Ja z nim gadam ale cały czas mam zgięta rękę żeby krwi nie zobaczył. Zobaczył ale na szczeście skończyło się na 2 mandatach; za pasy i za zatrzymywanie się w niedozwolonym miejscu.
Innym razem teź odjechałem od dilera, zatrzymałem się żeby obejżeć towar i też mnie psy zaskoczyły. Ledwo co schowałem wszystko za pasek spodni.
Teraz sobie spokojnie odjeżdżam w bezpieczne miejsce i tam wale.
  • 840 / 26 / 0
Ja odbierając towar musze tylko przejść przez droge zeby dostać się do bezpiecznego w sumie miejsca.. Więc daleko nie mam... kiedyś też chodziłem w jakieś przypałowe miejsca zeby szybciej teraz mam dobrą mete bardzo blisko wiec korzystam z niej.. Nigdy nie lubiłem walić w samochodzie gdzieś na parkingach czy coś zawsze miałem wrażenie ze mnie ktoś obseruje i zaraz zjawią się psy a ja nie zdąrze strzelić i będzie lipa.. bo jak już bym był po strzale to mi wszystko jedno hehe
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 359 / 10 / 0
Nie w temacie ale Stary dziad zadebiutował właśnie w TVNie.
Chwilę temu włączam w tv tvn24 a tu ku mojemu zdziwieniu kamera pokazuje zbliżenie na ekran na którym wyświetla się przybliżając i oddalając jak w horrorze napis "Stary Dziad" :D Coś mi to mówi myślę Kurwa sobie a zaraz po tym ukazała się moim oczom znana wszystkim użytkownikom emotikona z wybitym zębem. Oglądam dalej... Okazuje się,że reporter z tvnu przeprowadził "prowokację" i kupił herę od kogoś z hajpa xD Panowie lekarze wypowiadali się na temat naszego forum- stwierdzono nawet,że 9 lat działania strony to wręcz Zaproszenie do dziennikarskiej prowokacji. Który to inteligent? Przyznać się ;-)
  • 584 / 21 / 0
Up. A co o "nas" mówili? Degeneraci, wykolejeńcy itp.? Już czuję nagonke na hypka. Już to widze: "starzy heroiniści pomagaja ćpac nastolatkom, daja im pierwsza działke za darmo a potem po uzależnieniu ich, podnosza ceny".
Stary dziadu, sławny jesteś. Hue, hue
Jakby ktoś miał linka to birch tu wrzuci.
  • 1542 / 212 / 0
Ja pierdolę, co za idiotą trzeba być, żeby się tak wpuścić. I co, jeszcze mojej ksywy użyli owcojebce, spermochlipy? Jebani reporterzy, niech spierdalają dziennikarki macać, z tego ta stacja jest przecież sławna, a nie wycierają sobie krzywe ryje czyims pseudo.
To, że koka tak im poryła baniaki, że nie panują nad popędem seksualnym (zwłaszcza taki jeden), jakoś im nie przeszkadza. Szkoda, że nie zrobili programu o dilerze, który dostarcza im koko do studia.
A muszę wam powiedzieć, że tak w ciągu grudnia/stycznia dostałem mail'e od trzech osób, ledwo co zarejestrowanych, oczywiście z wiadomą propozycją. Nawet nie odpowiedziałem.
Jestem ciekaw, czy nick podlega takiej samej ochronie prawnej, jak nazwisko.
To już drugi raz, gdy ktoś się podszył pode mnie, pierwszy raz to było na tym pierdolonym forum dla grubasów.
Ma ktoś link do tego programu? Może jest na YT.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 2 / / 0
Pewnie będzie dostępny za parę dni na YT. Program nazywa się "Czarno na białym".
  • 359 / 10 / 0
Nie oglądałem tego od początku ale z tego co widziałem, nie podali konkretnie nazwy Hyperreal - mówili "forum",strona". Gdyby nie pokazali postu Starego Dziada to pozostałyby mi jedynie domysły o jakim forum mowa.
Pytali smutnego pana policjanta jak to możliwe, że strona działa od tyłu lat a oni nic z tym nie robią, co więcej użytkownicy czują się tam bezkarnie (skandal! :D).
Nagrali nawet gościa jak od niego kupuje laska reporterka. Podobno wystarczyły im 2H żeby umówić się z dilerem xD. Ciekawi mnie tylko czy faktycznie jakiś idiota poszedł na spotkanie z herą w kieszeni do kogoś bez postów, (bo ile i gdzie mogli nabić posty w ciągu 2h) czy podstawili sobie kogoś dla sensacji.
  • 53 / 1 / 0
Czemu wwierzycie tv, to zwykła manipulacja. Bardzo wątpliwe by ktoś po dwóch godzinach im już sprzedał. Szyte grubymi nićmi. TVN kłamie, dobrze wiedzą że nikt im nie udowodni że to wałek a brzmi sensacyjnie i wiarygodnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.