Po oswieniu się ze sztyno gapiącą-kamerą i ściskowymi kajdanami (20-30 min) zasnąłem (prawdopodobnie na 2 godziny). Przyjęcie było ok. 7 rano. Od 10:00 wołałem prosząc o wodę. Wystrzelałem wszystkie imiona w godzinę
Ustaliłem przed zmierzchem ..
Ponastępnego ranka..
.. .. (be continued)
Psi|Degenerat chciał by moja dusza słynęła w sedes|o.. !? |Rachując z TV wzór na poprzeczkę człowieka..|
.. fatalnie mi z wiedzą, że w imię @rozbójnika wymśliłem nurko|ofiaro|zakłady, próbując odgryźć palec, język, trzaskając do krwi nos.
Wierząc, że _underscore_, a do dyzspozycji mam już wyłącznie echo, jak..
Moja pierwsza (i jak jedyna dotąd) hospitalizacja. Incydent mial miejsce prawie dekadę temu w UK. Poszliśmy ze skladem w bardzo grubą rajze, praktycznie 3 nieprzespane dobry ostrego baletu zakrapianego alkoholem, substancją dominującą była feta i zielsko ale ktośtam po drodze przyniósł jakiś koks, jakieś pixy i jakiś kryształ, mixy generalnie bardzo okrutne i okrutna atmosfera. Po 3 dobach wyjętych z życiorysu stwierdzilem, że czas kończyć te pojebaną zabawę i ewakuowałem się z meliny tylnymi drzwiami, angielskie wyjscie gardenem.
Wychodząć dostrzegłem na stole faje nabitą czymś zielonym. Moja pierwsza myśl była taka ooo to sobie jeszcze buszka zajaram na dobranoc, byłem święcie przekonany, że to jakiś fajny haze czy coś. No i jak to cheecky cunt jebana pazera zajaralem bucha i wypuszczjąc chmurę zorientowałem się, że to nie jest zioło tylko maczana angielski legal high, strzelam w ciemno, że mogly tam być perełki w stylu AB-CHIQUITA i inne gunwo no ale właśnie... przez cały melanż nikt z nas nie jarał dopa, nie mam bladego pojęcia skąd się tam to wzięło, czyli generalnie CHUJ WIE CO JA WTEDY ZAŻYŁEM
Mieszkałem niedaleko - jakieś 5 minut z buta, na autopilocie bym trafił, ale w tamtym momencie pomyślałem tylko ja prdl żebym tylko zdążył zanim mnie pokara. Od tamtego momentu pamiętam jedynie przebłyski: że znalazłem się na jakiejs ulicy, jakies samochody i jakis ludzi co mnie zaczepiali i pytali czy jest ok. Co się później okazało, ciapek ze sklepu nagrał filmik ze mną w roloi głownej: pokarało mnie konkretnie ale nie jak syntetyczne kanna tylko bardziej jak te filmiki z murzynami z USA po flacce/PCP jak skaczą na samochody i wybijają szyby
W szpitalu nie zakotwiczyłem zbyt długo, obstawiam, że takich przypadków jak ja było w czasach epidemii spice multum i nhs raczej wie jak z nimi postępować, jakis lekarz przeprowadził ze mną wywiad i od razu stwierdził - zatrucie dopami, po niecałej godzinie mnie wypuścili, troche pośmieszkowałem do pielęgiarek, że hehe dacie mi teraz paracetamol moga mi panie zrobic zdjecie w kajdankach. Policjant zmarszczony pyta sie skad mam narkotyki a ja lol ze sklepu złoże na ciebie donos za przkroczenie uprawnień ale pogroził palcem i było git. Najgorsze w tym wszystkim, że zgubiłem portfel z dokumentami i telefon, a szpital był z godzinę drogi do domu musiałem szorować z buta no i przypał na dzielni bo ktośtam cośtam mnie widział i pocztą pantoflową wśrod lokalnej poloni miałem łatkę hehe rozrabiaki, po tym zdarzeniu jeszcze jarałem syntetyka wiele razy ale to inna historia.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
10 lipca 2023CiekawskiJeden pisze: Po osw0ieniu się ze sztywno gapiącą-kamerą ..
.. wyłącznie echo, jak.. JUTRZEJSZA JASZCZURKA
.. duszności pomieszczenia, wady dróg oddechowych, ilości gęstej flegmy w przełyku, sztywnień od neuroleptyków, USZCZERBKÓW.
W SZPITALu SAMODZIELNYM, WARTO BYĆ ZDROWYM. SAMO|DZIELNOŚĆ DLA SZCZEKNIĘTYCH|LUDZI TAŃSZA OD EKO|NAŁOGU.
Kiedyś mixy zioło, hexen, cmc, fake hash i inne dopalacze to był standard...
Ale 2 lata temu posadziłem mj która fajnie wyrosła(ak47), jako że jakoś specjalnie nie jaram... tak sobie żarłem klefedron ale głupi łeb wymyślił aby dodatkowo podbić fazę i wymieszać klefa z ziołem.
I tak leciało przez wieczór... kilka buhów zioła i kreska klefedronu i tak co pół godziny.
W końcu chcąc iść spać dostałem drgawek i co chwila rzucało mną... oraz coraz ciężej było oddychać.
Pomyślałem "no nic krzywa akcja z godzinę się pomęczę i przejdzie"
A tu chuj... jeszcze mocniej się wszystko nasiliło, nie mogę złapać oddechu i mam drgawki...
Więc no mówię do rodziców niech dzwonią po karetkę bo przesadziłem z narkotykami(dopiero wtedy się rodzicie dowiedzieli iż jestem ćpunek).
Zabrali mnie, coś tam wstrzyknęli, dali kroplówkę i wypuścili.
Podczas swojej kariery miałem też inne sytuacje na pograniczu.
- przywalenie fake hashu z wodospadu
- porysowanie klefedronu na stoliku na którym wcześniej sam robiłem maczanki( no i trochę prochu z maczanek zostało na tym stoliku), a jak wiadomo za wiele prochu od maczanek nie trzeba aby się upierdolić, heh myślałem że umrę, nie potrafiłem korzystać z telefonu bo się rozmazał, spierdoliłem do lasu, na jakąś ambonę i tam przeczekałem fazę myśląc że znajda mnie jako trupa tam w lesie.
- trochę się podpiłem i przypomniało mi się że miesiąc temu do kosza wyrzuciłem pakiety(samary) z prochem do maczanek... więc grzebanie w śmietniku w poszukiwaniu samarek na których jakieś przylepione resztki prochu były, zatem samarki wrzucam do szklanki z wodą, mieszam, wyjmuje samarki i to wypijam... ledwo ogarniałem...
Re: lorazepam - Wątek ogólny
Tydzień temu wziąłem lorafen 2,5 odcięło mnie totalnie zjadłem cała pakę z 30tab około oxy 20 i 40, czwartek w nocy padłem jak krzyż i dziewczyna rano mnie uratowała przywróciła akcje serca rko, 6 oddechów na sekundę, ledwo mnie wyratowała ostra niewydolność oddechowa zapalenie płuc z sepsa, plus najebalem lekarce, pasy, przypal w chuj. Masakra….
Oraz Dlaczego Łb0m w Suwałkach (regularnie) chce się siorbnąć?!
/Złośliwa Zaraźliwa ######/
|\|\|\|\|\|\|\|\|\|\\|\|\\\\|\|\\|\\|\\
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.