Ja zawsze krusze tabletki na jebany pyl, wrzucam do cieplej wody, mieszam - pije ;) Wg mojej subiektywnej oceny jeden z lepszch opioidow do stosowania rekreacyjnego (na pewno nie nadaje sie do totalnego upierdolenia sie i lapania nodow: mozna zapomniec) - szkoda tylko, ze p.o ma tak niska biodostepnosc - ja mialem stycznosc jak na razie rowniez tylko z 60mg - zjadlem i bylem po prostu w niebie ;) zjadlem... Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
BlueV pisze:Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
jeslii chodzi o metode p.r to można ale najpierw trzeba zalac dhc wrzatkiem i roztopic ten wosk ,no chyba ze ktos lubi sobie wsadzac lejek w dupe i dopiero wtedy wlewac roztwor,bo sama strzykawka nie da rady ,no chyba ze utniesz koncowke na igle powstanie mała dziurka troche poserzyc i znalez coś co wchodzi fajnie wtyłek i da sie polączyć ze strzykawką tak zeby z boku nie przeciekało i wosk szedl razem z płynem . podawałem ta metode może w życiu ze 3 razy wole oralnie najważniejszee to dostać sie jak najgłebiej polecam słomke do drinkow passuje idealnie na strzykawke ,sam regulujesz długośc i wiesz że jak dobrze wsadzisz (czytaj głebokosc ) to ani kropleka nie poleci po za.jesli ktoś wsadza sobie cała strzykawke w dupe głeboko to albo to lubi albo jest pedałem :-) .
Dzielnicowy pisze:Dlaczego, czym się różnią Leki zawierające wyższe dawki. Wcześniej brałem DHC Continus 90mg i nie widzę różnicy. Zarówno 60mg i 90mg to retardy, które zawierają wosk lub jakąś inną substancję, która spowalnia wydzielanie się substancji aktywniej. Jeśli chcę żeby lek podziałał od razu, szybko i gwałtownie, to po prostu rozwalam tabletki w przysłowiowy "jebany pył" i zalewam ciepła wodą. Całość mieszam i następnie wypijam. Zastanawia mnie, czy istnieje możliwość przyjęcia DHC per rectum. Jeśli nie to jakie są ku temu przeciwwskazania.
PR dziala max. 2x mocniej, tylko jak do pompki zaciagniecie gluta i wpierdolicie sobie to w dupsko, to nie zlikwidujemy dzialania SR - ja bym polecal odciagnac co sie da do pompki, pierdolnac to podskornie a reszte wypic - w taki sposob wyciagamy "max" (no dobra, dobra, IV ma BA moze o 5% wyzsze - choc, oczywiscie, jako metylowej pochodnej morfiny, pukania DHC nie polecalbym ryzykowac)
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Imho spróbować jak masz tak przychylnego magika przecież nie zawadzi, nie?
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.