Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 611 / 17 / 0
Dluzsze dzialanie w tym wypadku nie jest spowodowane wylacznie efektem SR. DHC dziala dluzej ;)
Ja zawsze krusze tabletki na jebany pyl, wrzucam do cieplej wody, mieszam - pije ;) Wg mojej subiektywnej oceny jeden z lepszch opioidow do stosowania rekreacyjnego (na pewno nie nadaje sie do totalnego upierdolenia sie i lapania nodow: mozna zapomniec) - szkoda tylko, ze p.o ma tak niska biodostepnosc - ja mialem stycznosc jak na razie rowniez tylko z 60mg - zjadlem i bylem po prostu w niebie ;) zjadlem... Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 791 / 7 / 0
BlueV pisze:
Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
jesli chodzi o 60tki to ciezko jest podac je inna droga niz PO, 90 i 120 to inna bajka
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 2518 / 28 / 0
Dlaczego, czym się różnią Leki zawierające wyższe dawki. Wcześniej brałem DHC Continus 90mg i nie widzę różnicy. Zarówno 60mg i 90mg to retardy, które zawierają wosk lub jakąś inną substancję, która spowalnia wydzielanie się substancji aktywniej. Jeśli chcę żeby lek podziałał od razu, szybko i gwałtownie, to po prostu rozwalam tabletki w przysłowiowy "jebany pył" i zalewam ciepła wodą. Całość mieszam i następnie wypijam. Zastanawia mnie, czy istnieje możliwość przyjęcia DHC per rectum. Jeśli nie to jakie są ku temu przeciwwskazania.
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3205 / 176 / 0
Czemu nie, ja nie widzę przeciwwskazań
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
jesli chcecie żeby dhc was klepało bo potrafi klepac swietnie to musicie zwiekszyc sporo dawki ,standardowa dawka dhc na dobre ujebanie kogos kto zna dłużej opioidy i probowal kodeiny np w ilosci 600 mg to jest 1000mg-1200mg,mnie robiło kiedys fajnie mocno długo 1500 mg-1800mg teraz zeby osiagnac ten stan co 1500-1800 mg potzrebuje 2500mg+ przy tak wysokich dawkach pojawia sie okropny wyrzut antyhistaminy wiec lepiej sie zabezpieczyc.

jeslii chodzi o metode p.r to można ale najpierw trzeba zalac dhc wrzatkiem i roztopic ten wosk ,no chyba ze ktos lubi sobie wsadzac lejek w dupe i dopiero wtedy wlewac roztwor,bo sama strzykawka nie da rady ,no chyba ze utniesz koncowke na igle powstanie mała dziurka troche poserzyc i znalez coś co wchodzi fajnie wtyłek i da sie polączyć ze strzykawką tak zeby z boku nie przeciekało i wosk szedl razem z płynem . podawałem ta metode może w życiu ze 3 razy wole oralnie najważniejszee to dostać sie jak najgłebiej polecam słomke do drinkow passuje idealnie na strzykawke ,sam regulujesz długośc i wiesz że jak dobrze wsadzisz (czytaj głebokosc ) to ani kropleka nie poleci po za.jesli ktoś wsadza sobie cała strzykawke w dupe głeboko to albo to lubi albo jest pedałem :-) .
  • 791 / 7 / 0
Dzielnicowy pisze:
Dlaczego, czym się różnią Leki zawierające wyższe dawki. Wcześniej brałem DHC Continus 90mg i nie widzę różnicy. Zarówno 60mg i 90mg to retardy, które zawierają wosk lub jakąś inną substancję, która spowalnia wydzielanie się substancji aktywniej. Jeśli chcę żeby lek podziałał od razu, szybko i gwałtownie, to po prostu rozwalam tabletki w przysłowiowy "jebany pył" i zalewam ciepła wodą. Całość mieszam i następnie wypijam. Zastanawia mnie, czy istnieje możliwość przyjęcia DHC per rectum. Jeśli nie to jakie są ku temu przeciwwskazania.
wlasnie chodzi o tego jebanego gluta ktory tworzy sie nawet w lodowatej wodzie, z 60 trza sie nameczyc naprawde sporo, a i tak w chuj zostanie w glucie
PR dziala max. 2x mocniej, tylko jak do pompki zaciagniecie gluta i wpierdolicie sobie to w dupsko, to nie zlikwidujemy dzialania SR - ja bym polecal odciagnac co sie da do pompki, pierdolnac to podskornie a reszte wypic - w taki sposob wyciagamy "max" (no dobra, dobra, IV ma BA moze o 5% wyzsze - choc, oczywiscie, jako metylowej pochodnej morfiny, pukania DHC nie polecalbym ryzykowac)
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 734 / 6 / 0
myslicie ze jak mam lekarza ktory przepisuje mi co chcee, ale to psychiatra i przy nastepnej wizycie po klony poprosze go o dhc zeby przy okazji wypisal ze niby do innego lekarza nie bede musial isc?a to lekarz platny jest wiec pytac czy raczej nie :)?
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 791 / 7 / 0
juz raz o to pytales i juz raz ci odpowiedzielismy, scierwie
  • 734 / 6 / 0
wiem chcialem sie spytac w tym temacie bo ten lekarz tak zawsze ladnie sie pyta z gory co panu dzisiaj przepisac...i jakby powiedziec to co zawsze i ze mialem wypadek peknienie czaszki czy cos i biore dhc 120 :D i zeby przepisal paczke to i tak prywatnie mysle ze moze by sie zgodzil on ma to w chuju on nawet pewnie nie wie co to za lek bo nazwa leku nic nie mowi( wiem wiem czasem maja te podreczniczki) ale magik chuja wbija w pacjenta kasa widze sie liczy tylko dla niego, przeciez to biala recka nie rozowa
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 231 / 2 / 0
poczytaj posty Thomera dot. recept na DHC (chyba są w tym temacie). Pamiętam że były jakieś problemy z ich realizacją często. Więc lepiej żeby lekarz dokładnie wiedział jak je zapisać.
Imho spróbować jak masz tak przychylnego magika przecież nie zawadzi, nie?
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2013 przez Squarepants, łącznie zmieniany 1 raz.
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.