Ja zawsze krusze tabletki na jebany pyl, wrzucam do cieplej wody, mieszam - pije ;) Wg mojej subiektywnej oceny jeden z lepszch opioidow do stosowania rekreacyjnego (na pewno nie nadaje sie do totalnego upierdolenia sie i lapania nodow: mozna zapomniec) - szkoda tylko, ze p.o ma tak niska biodostepnosc - ja mialem stycznosc jak na razie rowniez tylko z 60mg - zjadlem i bylem po prostu w niebie ;) zjadlem... Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
BlueV pisze:Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
jeslii chodzi o metode p.r to można ale najpierw trzeba zalac dhc wrzatkiem i roztopic ten wosk ,no chyba ze ktos lubi sobie wsadzac lejek w dupe i dopiero wtedy wlewac roztwor,bo sama strzykawka nie da rady ,no chyba ze utniesz koncowke na igle powstanie mała dziurka troche poserzyc i znalez coś co wchodzi fajnie wtyłek i da sie polączyć ze strzykawką tak zeby z boku nie przeciekało i wosk szedl razem z płynem . podawałem ta metode może w życiu ze 3 razy wole oralnie najważniejszee to dostać sie jak najgłebiej polecam słomke do drinkow passuje idealnie na strzykawke ,sam regulujesz długośc i wiesz że jak dobrze wsadzisz (czytaj głebokosc ) to ani kropleka nie poleci po za.jesli ktoś wsadza sobie cała strzykawke w dupe głeboko to albo to lubi albo jest pedałem :-) .
Dzielnicowy pisze:Dlaczego, czym się różnią Leki zawierające wyższe dawki. Wcześniej brałem DHC Continus 90mg i nie widzę różnicy. Zarówno 60mg i 90mg to retardy, które zawierają wosk lub jakąś inną substancję, która spowalnia wydzielanie się substancji aktywniej. Jeśli chcę żeby lek podziałał od razu, szybko i gwałtownie, to po prostu rozwalam tabletki w przysłowiowy "jebany pył" i zalewam ciepła wodą. Całość mieszam i następnie wypijam. Zastanawia mnie, czy istnieje możliwość przyjęcia DHC per rectum. Jeśli nie to jakie są ku temu przeciwwskazania.
PR dziala max. 2x mocniej, tylko jak do pompki zaciagniecie gluta i wpierdolicie sobie to w dupsko, to nie zlikwidujemy dzialania SR - ja bym polecal odciagnac co sie da do pompki, pierdolnac to podskornie a reszte wypic - w taki sposob wyciagamy "max" (no dobra, dobra, IV ma BA moze o 5% wyzsze - choc, oczywiscie, jako metylowej pochodnej morfiny, pukania DHC nie polecalbym ryzykowac)
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Imho spróbować jak masz tak przychylnego magika przecież nie zawadzi, nie?
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.