Ja zawsze krusze tabletki na jebany pyl, wrzucam do cieplej wody, mieszam - pije ;) Wg mojej subiektywnej oceny jeden z lepszch opioidow do stosowania rekreacyjnego (na pewno nie nadaje sie do totalnego upierdolenia sie i lapania nodow: mozna zapomniec) - szkoda tylko, ze p.o ma tak niska biodostepnosc - ja mialem stycznosc jak na razie rowniez tylko z 60mg - zjadlem i bylem po prostu w niebie ;) zjadlem... Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
BlueV pisze:Tyle, ze potem nie moglem przebolec, ze nie zapodalem leku inna niz p.o droga podania, aby ominac niskie B.A :/
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
jeslii chodzi o metode p.r to można ale najpierw trzeba zalac dhc wrzatkiem i roztopic ten wosk ,no chyba ze ktos lubi sobie wsadzac lejek w dupe i dopiero wtedy wlewac roztwor,bo sama strzykawka nie da rady ,no chyba ze utniesz koncowke na igle powstanie mała dziurka troche poserzyc i znalez coś co wchodzi fajnie wtyłek i da sie polączyć ze strzykawką tak zeby z boku nie przeciekało i wosk szedl razem z płynem . podawałem ta metode może w życiu ze 3 razy wole oralnie najważniejszee to dostać sie jak najgłebiej polecam słomke do drinkow passuje idealnie na strzykawke ,sam regulujesz długośc i wiesz że jak dobrze wsadzisz (czytaj głebokosc ) to ani kropleka nie poleci po za.jesli ktoś wsadza sobie cała strzykawke w dupe głeboko to albo to lubi albo jest pedałem :-) .
Dzielnicowy pisze:Dlaczego, czym się różnią Leki zawierające wyższe dawki. Wcześniej brałem DHC Continus 90mg i nie widzę różnicy. Zarówno 60mg i 90mg to retardy, które zawierają wosk lub jakąś inną substancję, która spowalnia wydzielanie się substancji aktywniej. Jeśli chcę żeby lek podziałał od razu, szybko i gwałtownie, to po prostu rozwalam tabletki w przysłowiowy "jebany pył" i zalewam ciepła wodą. Całość mieszam i następnie wypijam. Zastanawia mnie, czy istnieje możliwość przyjęcia DHC per rectum. Jeśli nie to jakie są ku temu przeciwwskazania.
PR dziala max. 2x mocniej, tylko jak do pompki zaciagniecie gluta i wpierdolicie sobie to w dupsko, to nie zlikwidujemy dzialania SR - ja bym polecal odciagnac co sie da do pompki, pierdolnac to podskornie a reszte wypic - w taki sposob wyciagamy "max" (no dobra, dobra, IV ma BA moze o 5% wyzsze - choc, oczywiscie, jako metylowej pochodnej morfiny, pukania DHC nie polecalbym ryzykowac)
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Imho spróbować jak masz tak przychylnego magika przecież nie zawadzi, nie?
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.