Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 60 / 10 / 0
"kradnę jedzenie i alkohol z lodówki innym (nawet na ich oczach)" masz na myśli wchodzisz do pierwszego lepszego mieszkania w bloku pijany i tak o pałaszujesz lodówkę???
Uwaga! Użytkownik dariamiereszynska jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1759 / 584 / 0
To były mieszkania wieloosobowe od agencji pracy za granicą.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 6 / 0
fera/mefa
koks
  • 177 / 26 / 0
GBL+keton sniff z 3cmc jedna z najlepszych bomb jednak trzeba wcelować się idealnie w swoje dawki giebla i ketona i człowiek czuje się jak młody Bóg... Mocarny mix.
Przedstawienie musi trwać.
  • 2990 / 1646 / 35
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5227 / 931 / 0
05 kwietnia 2025AngelSentinel pisze:
GBL+keton sniff z 3cmc jedna z najlepszych bomb jednak trzeba wcelować się idealnie w swoje dawki giebla i ketona i człowiek czuje się jak młody Bóg... Mocarny mix.
I co najlepsze wygląda sie wyjsciowo a nawet lepiej niz typowe pijaki z klubu.
Co z tego ze czujesz sie jak Bog jak wygladasz jak kupa gowna .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 177 / 26 / 0
Dlatego napisałem że trzeba się wstrzelić w dawkę giebla i ketona. Dla mnie to będzie 2,5ml+150-200mg 3cmc. Jak raz polalem 4ml i sniff z 350mg 3cmc to może czulem się świetnie ale gdybym musiał wstać się wtedy wylać to wyprawa do kibla była niemożliwa %-D leżałem rozwalony na łóżko czułem się mega ale chodzenie było niemożliwe %-D
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.