...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 48 / 5 / 0
ja jadłem klona 4miechy 2-6mg dziennie i do tego koko efedrynka amf alko weed. z dnia na dzień musiałem skończyć z klonem bo nie miałem źródła. bezsenność wkurwienie i paranoja.ale alko piłem bo słyszałem ze to pomaga. przeżyłem ale jak Was czytam to mam fart ze żyje?
  • 609 / 16 / 0
2-6 mg to nie jest tragiczna dawka. Nie taka jak te 12 mg Marcina.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Tylko że ja teraz 'zyje'w matrixie rzucenie tego główna to nic a taki wkurwiony byłem na wszystko że pogodzilem się nawet z tym że mogę kitnac.Ale teraz mam takie jazdy że ja pierdole brałem no teraz to już można powiedzieć że 10 lat od dziś biorę tylko 5 mg rolek na uspokojenie ale ich nawet nie czuję,mogłem iść do psychiatryka zamiast samemu to jebnac z dnia na dzień ja za 5 min zapomnę że to pisałem. Nie wiem kiedy to rzuciłem, jeżeli pisze bez seansu to sorry ale nie wiem gdzie teraz szukać pomocy
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 365 / 6
[mention]marcin05121[/mention] zaiwaniaj z tym na SOR, stamtąd cię najwyżej odwiozą do psychiatryka.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 522 / 64 / 0
Nagłe odstawienie wysokich ilości benzo może spowodować, padaczkę i śmierć. Jest także możliwość trwałego uszkodzenia systemu GABA.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Myślę że temat do skasowania to próba desperata którego lekarze wjebali w klona a teraz mają to w dupie.[emoji88]
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Tylko cierpienie drgawki i utraty przytomności ,nie polecam
  • 174 / 11 / 0
@up to mialem napisac, do tego halucynacje, ogolnie nie dasz rady wezwac karetki.
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 444 / 30 / 0
Zacząłeś odstawiać od 23.07, miesiąc masz za sobą.
Będzie dobrze, organizm się oczyścił, jeśli już nic nie bierzesz. Reszta to już teraz kwestia psychiki, wiem coś na ten temat.
Byłoby dobrze, gdybyś wytrzymał bo powrot do tego po takich cierpieniach...ja bym się załamał.
Jak sobie radzisz z ciśnieniem?
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5839 / 1209 / 43
Masz kardiofazę ? Palpitacje serca ?
Ja tak miałem po gieblu.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.