Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
PurpleSippin pisze:
Siema!
Od razu mówię newfag here. Planuję dopiero zacząć pierwszą zabawę w kode. Obeznany w ekstrakcje antka i ogólne polecane produkty farmaceutyczne jakoś jestem, ale za to o dawkowania u mnie biedno.
Na pierwszy ogień nie chcę szaleć i wpadłem na pomysł taki: Syrop Diphergan + Syrop Thiocodin.
Z tego co czytałem to prometazyna ogólnie pomaga kodzie dać lepszego kopa (ponoć). Zkminiłem więc żeby może zrobić sobie miksturkę cały jeden diphergan i cały jeden thiocodin i chlusnąć na raz (ewentualnie zapijając). Umre, przeżyje? Ruszy, nie ruszy? %-D
"newfag here" od razu przestalem czytac
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
  • 2976 / 256 / 0
On chce się uczyć jak się wpierdolić w opiaty %-D A człowiekowi w potrzebie trzeba pomóc :*)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
No to kurde, niech sie nie bawi w zadne syropy niech kupuje dwupaka thioco wrzuci zawartosc do jamy ustnej i wszystko dokladnie wyssie
Polecam ten sposob w sam raz na poczatek przygody
  • 138 / 1 / 0
nie słuchaj ich weź jedną pake i 50mg dextrometorphanum tyle w temacie
a i jakąś clatre na swędziawke
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Drevolt pisze:
PurpleSippin pisze:
Siema!
Od razu mówię newfag here. Planuję dopiero zacząć pierwszą zabawę w kode. Obeznany w ekstrakcje antka i ogólne polecane produkty farmaceutyczne jakoś jestem, ale za to o dawkowania u mnie biedno.
Na pierwszy ogień nie chcę szaleć i wpadłem na pomysł taki: Syrop Diphergan + Syrop Thiocodin.
Z tego co czytałem to prometazyna ogólnie pomaga kodzie dać lepszego kopa (ponoć). Zkminiłem więc żeby może zrobić sobie miksturkę cały jeden diphergan i cały jeden thiocodin i chlusnąć na raz (ewentualnie zapijając). Umre, przeżyje? Ruszy, nie ruszy? %-D
"newfag here" od razu przestalem czytac
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Co tam? Wyższość i staż nie pozwala Ci pomóc nowemu? XD Klasyka, trzeba jakoś poczuć się lepszym.
Turkowi i nierozumiem dziękuje za zachowanie jakiegoś poziomu. Jak widać ciężko go mieć w takich czasach. %-D
  • 423 / 12 / 0
Na chuj sie bawić w syropki jak dziecko ? Prawdziwi mezczyzni napierdalają dwupaki thicodinu niczym pociski z karabinu.
  • 138 / 1 / 0
Potem kupa przypomina kule armatnią albo granat odłamkowy
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2976 / 256 / 0
Coś za coś ;]
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 12 / 0
Chyba nie mowisz o thiocodinie w proszkach ?
  • 2976 / 256 / 0
W proszku do prania ? Nie wiedziałem że dodają.

Koło 12-stej strzeliłem jakieś resztki bupry które nawet coś tam potrzymały i pogrzały a już mnie łamie w kościach.. myślę czy walić tianeptynę skoro na wieczór mam zaplanowane sajko.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.