PurpleSippin pisze:Siema!
Od razu mówię newfag here. Planuję dopiero zacząć pierwszą zabawę w kode. Obeznany w ekstrakcje antka i ogólne polecane produkty farmaceutyczne jakoś jestem, ale za to o dawkowania u mnie biedno.
Na pierwszy ogień nie chcę szaleć i wpadłem na pomysł taki: Syrop Diphergan + Syrop Thiocodin.
Z tego co czytałem to prometazyna ogólnie pomaga kodzie dać lepszego kopa (ponoć). Zkminiłem więc żeby może zrobić sobie miksturkę cały jeden diphergan i cały jeden thiocodin i chlusnąć na raz (ewentualnie zapijając). Umre, przeżyje? Ruszy, nie ruszy?
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Polecam ten sposob w sam raz na poczatek przygody
a i jakąś clatre na swędziawke
Drevolt pisze:"newfag here" od razu przestalem czytacPurpleSippin pisze:Siema!
Od razu mówię newfag here. Planuję dopiero zacząć pierwszą zabawę w kode. Obeznany w ekstrakcje antka i ogólne polecane produkty farmaceutyczne jakoś jestem, ale za to o dawkowania u mnie biedno.
Na pierwszy ogień nie chcę szaleć i wpadłem na pomysł taki: Syrop Diphergan + Syrop Thiocodin.
Z tego co czytałem to prometazyna ogólnie pomaga kodzie dać lepszego kopa (ponoć). Zkminiłem więc żeby może zrobić sobie miksturkę cały jeden diphergan i cały jeden thiocodin i chlusnąć na raz (ewentualnie zapijając). Umre, przeżyje? Ruszy, nie ruszy?
Niestety przeczytalem, za wczesnie ze szkoly cie dzis wypuscili wez sie za nauke lepiej
Turkowi i nierozumiem dziękuje za zachowanie jakiegoś poziomu. Jak widać ciężko go mieć w takich czasach.
Koło 12-stej strzeliłem jakieś resztki bupry które nawet coś tam potrzymały i pogrzały a już mnie łamie w kościach.. myślę czy walić tianeptynę skoro na wieczór mam zaplanowane sajko.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.