Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Czy ktoś się orientuje jak obecnie sytuacja w Albanii dla turysty? Będę w Tiranie i Durres nad morzem głównie interesuje mnie speed/mef/koko
  • 3656 / 602 / 1
Kazałbym ci sie rozglądać u ziomali na skate parku ale Nie dość że to jeszcze nie sezon to ziomale raczej smażą dżoje...
Kurde, prędzej myślę byś tam dostał palenie albo jakąś heroinę z Turcji albo afganu :p
Nie byłem w Albanii, gdybym
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 10 / / 0
Popytasz ludzi to znajdziesz. Tam wszystko jest. Dosyć tanio a mocny tow.
Tylko nie liczyłbym na mef i (per se) speed, raczej tylko koko albo "tańsze koko" które właściwie jest spidem, ale nie jestem na 99% pewien bo nie brałem.
Albania to wolny kraj. Policje przekupisz za 20-50 euro.

scalono - nv13

Serio. Jeśli jesteś roztropnym i śmiałym ćpunem to Albania jest dla ciebie.
Tylko schylajcie głowy ludziom (w sensie pokora i szacunek), bo możecie skończyć zakopani w górach i lasach, gdzie będą wam towarzyszyć tylko kozy :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.