Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 196 / 0
Nie ma rozpierdolu, nie ma zabawy. Zapomniałem że tak to działa. :-)
  • 201 / 6 / 0
A jak z tolerancją? Szybko rośnie? Jak wciągnę 100 w piątek ew 2 :-D to na drugi dzień będzie mocno obniżone działanie?
  • 1628 / 196 / 0
Najprawdopodobniej wcale.
  • 101 / 2 / 0
500mg na noc *zabawy w dwójkę* to zdecydowanie za mało?
  • 184 / 1 / 0
Sniff działa o niebo lepiej niż oral, a chodziło mu o to, że wcale nie będzie mocno obniżonego działania, bo takie pytanie zadałeś
  • 201 / 6 / 0
mrs_tight pisze:
500mg na noc *zabawy w dwójkę* to zdecydowanie za mało?

Zdecydowanie za mało xD Gram już lepiej
  • 1931 / 446 / 4
test na szczurze - odstęp od wszystkiego - 4 pełne tygodnie czyste ( nawet bez szluga ) - dobra dieta, dobra praca, sport, sex, 3 kochanki ;)

sampel 2g - testowany szczur pomimo iż 2g widzi i jest dostepne to w zasięgu wzroku/łapek jest w stanie opanować podawane dawki

DAY 1 - testy w samotności - bez asystentki ;):

- godzina [zero] - SNIFF 50mg

efekty:

ok 8 min później

- lekko powiększone źrenice ( nic specjalnego - nikt nie zauważy )
- leciutko rusza serce - ale tak przyjemnie
- wszystko pod kontrolą - nie czuć "ćpania"
- w głowie czuć działanie "czegoś"... jest milej niż zwykle ot taki dobry browarek/dwa
- Szczur patrząc na grę BF4 zauważalnie czuł "wciągnięcie w akcje" było widać, że lepiej sie "gra"

czas trwania ok 45min - zjazd? hm żadnego a przynajmniej nie odczuwalny ( na razie ) średnia ochota na więcej...

- godzina [one] - sniff 100mg

ok 2-3 min później ( no no szybko )

- źrenice szczura - duże - ok 2x większe niż przy poprzedniej próbie
- serce bije dość mocno - ale nie przeszkadza to w niczym - jest ok
- czuć lekkie naspidowanie - w głowie pojawiają się rozkminy - jest fajnie - większa bania zauważalna - lekkie odrealnienie
- cały czas jest ok
- szczur nie chce grać... ma ochotę na coś więcej - na pewno brakuje asystentki
- bezsensowne przewijanie kanałów tv i szukanie "czegoś konkretnego"
( ja pierdole wg. tej fazy dla szczura czymś konkretnym były wiadomości tvn - co szczur chciał tam znaleźć nie mam pojęcia )

czas trwania ok 1h:20?-1h:30? - zjazd? ochota na więcej... ale daliśmy spokój szczurowi potas, magnez+b6, vit c ... i pod prysznic ( dość ciepły )

po ok 30 min senność... brak problemu z zaśnięciem

przez 3 dni nie ruszałem niczego dobra dieta dla testowego szczura powrót do poprzedniego trybu życia, z rana trochę ciężko było szczurowi wstać ale ogarnął się ...
ze skutków ubocznych na razie nic szczególnego prócz "smaków" na truskawki ;p dziwne - szczur za tym specjalnie nie przepada a tu takie coś

wszystko opisane w miare szczegółowo i na trzeźwo...

wstępna moja ocena - bardzo przypomina mi to efekty metkata zmieszane pentedronwą stymulacją ( z mniejszymi dawkami )

myślenie o testowaniu 200mg ( i więcej )... oby szczur wytrzymał.
DXM
  • 610 / 133 / 0
Lubie zarzucać ketony domieśniowo, daje mi to taki efekt cieszy-mordy i "czilacza". Puknąłem 120 mg w mniej niż 1,5 ml wody przygotowanej.Po 10 minutach mam oczekiwany efekt, a przed sekundką sniffnalem sobie resztke 50 mg, i pragne powiedzieć że wcale nie jest takie nieprzyjemne.A nawet jak zapiecze to znika po chwili.Walnąłem w udo w "mięsień obszerny boczny "
Muzyczka sobie gra, słoneczko przedziera się przez chmurki, mam milusi speedzik - który pomoże mi zrobić kilka prac które musze oddać na 16.

edit : oj oj boli nóżka, dziwne bo brałem już masę ketonów w ten sposób i żaden nie bolał jak to : ale znośne jest, nie przeszkadza to delektowaniu się fazą
  • 1628 / 196 / 0
Ktoś narzekał na to co to robi z nosem. Owszem, jest tragicznie po zrobieniu niecałego grama nosem przez jakieś 2-3 dni - w nosie mamy wszystkie paskudztwa jakie możemy sobie tylko wyobrazić, że potrafimy wyprodukować %-D, ale o dziwo nie ma krwi. Natomiast 4 dnia nie ma z tego już nic i zostaje jedynie jakiś tam katar. To już 150mg etylofenidatu na 5 razy siało mi w nosie większe spustoszenie, bo były strupy i krew.
  • 610 / 133 / 0
dokładnie nie dzieje się nic gorszego, od rzeczy których probowaliście wcześniej, podrzuciłem jeszcze po 2 godzinkach sniff okło 30mg - tylko już tyle mi zostało i wcale nie było tak źle.Nie wiem czy to nie jest wina moich przeżartych nozdrzy :D

ps. dodam że substancja całkiem wporządku, ale szału nie ma
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.