mrs_tight pisze:500mg na noc *zabawy w dwójkę* to zdecydowanie za mało?
Zdecydowanie za mało xD Gram już lepiej
sampel 2g - testowany szczur pomimo iż 2g widzi i jest dostepne to w zasięgu wzroku/łapek jest w stanie opanować podawane dawki
DAY 1 - testy w samotności - bez asystentki ;):
- godzina [zero] - SNIFF 50mg
efekty:
ok 8 min później
- lekko powiększone źrenice ( nic specjalnego - nikt nie zauważy )
- leciutko rusza serce - ale tak przyjemnie
- wszystko pod kontrolą - nie czuć "ćpania"
- w głowie czuć działanie "czegoś"... jest milej niż zwykle ot taki dobry browarek/dwa
- Szczur patrząc na grę BF4 zauważalnie czuł "wciągnięcie w akcje" było widać, że lepiej sie "gra"
czas trwania ok 45min - zjazd? hm żadnego a przynajmniej nie odczuwalny ( na razie ) średnia ochota na więcej...
- godzina [one] - sniff 100mg
ok 2-3 min później ( no no szybko )
- źrenice szczura - duże - ok 2x większe niż przy poprzedniej próbie
- serce bije dość mocno - ale nie przeszkadza to w niczym - jest ok
- czuć lekkie naspidowanie - w głowie pojawiają się rozkminy - jest fajnie - większa bania zauważalna - lekkie odrealnienie
- cały czas jest ok
- szczur nie chce grać... ma ochotę na coś więcej - na pewno brakuje asystentki
- bezsensowne przewijanie kanałów tv i szukanie "czegoś konkretnego"
( ja pierdole wg. tej fazy dla szczura czymś konkretnym były wiadomości tvn - co szczur chciał tam znaleźć nie mam pojęcia )
czas trwania ok 1h:20?-1h:30? - zjazd? ochota na więcej... ale daliśmy spokój szczurowi potas, magnez+b6, vit c ... i pod prysznic ( dość ciepły )
po ok 30 min senność... brak problemu z zaśnięciem
przez 3 dni nie ruszałem niczego dobra dieta dla testowego szczura powrót do poprzedniego trybu życia, z rana trochę ciężko było szczurowi wstać ale ogarnął się ...
ze skutków ubocznych na razie nic szczególnego prócz "smaków" na truskawki ;p dziwne - szczur za tym specjalnie nie przepada a tu takie coś
wszystko opisane w miare szczegółowo i na trzeźwo...
wstępna moja ocena - bardzo przypomina mi to efekty metkata zmieszane pentedronwą stymulacją ( z mniejszymi dawkami )
myślenie o testowaniu 200mg ( i więcej )... oby szczur wytrzymał.
Muzyczka sobie gra, słoneczko przedziera się przez chmurki, mam milusi speedzik - który pomoże mi zrobić kilka prac które musze oddać na 16.
edit : oj oj boli nóżka, dziwne bo brałem już masę ketonów w ten sposób i żaden nie bolał jak to : ale znośne jest, nie przeszkadza to delektowaniu się fazą
ps. dodam że substancja całkiem wporządku, ale szału nie ma
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.