Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
A okolice Koszalina?
  • 657 / 8 / 0
Kalypso pisze:
Weźmie mnie ktoś na grzyby? :*)
masz pm
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 22 / 0
Szukam zdeterminowanego grzybiarza lub grzybiarkę w mieście łódź. Po udanych poszukiwaniach, proponuję wspólnego tripa :)
Na plus dodam, że nie jestem strasznym narkusem z którym wstyd się gdziekolwiek pokazać.
Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
  • 195 / 4 / 0
Ktoś z Krakowa i okolic (małopolskie całe) chętny ?
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 2 / / 0
Jest ktoś chętny z okolic Ełku?
  • 67 / / 0
bardzo chętnie wyruszyłbym z kims na wyprawe okolice katowic :) moje gg pisac 34987498
:nolove:
  • 60 / / 0
Ktoś z karkowa się wybiera ?
  • 4 / / 0
Toruń albo okolice? Od razu zaznaczam że jestem kompletnym laikiem, a po prostu chciałbym od czegoś zacząć.
  • 12 / / 0
Szukam doświadczonego grzybiarza, który ma już swoje miejscówki. Chętnie się wybiorę prawie w każdy rejon Polski, mieszkam obecnie w Bydgoszczy ale w każdy weekend mogę przyjechać do kogoś z moją żoną. wycięto treść dwuznaczną względem zgodności z regulaminem
Ostatnio zmieniony 13 września 2013 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: objaśnienie
  • 5 / / 0
Szukam towarzystwa i "fachowego oka " do wypraw. mazowieckie, południowa wawa a dokładnie okolice Otwocka. nie mam swojej miejscówki ale coś czuje, że moja determinacja w tym sezonie to zmieni ;)
nie ma mnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.