Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 2 / 0
Przed maturą z biologii rozszerzoną musiałem opalić lufę, bo się bardzo denerwowałem i pomogło. Mogłem się skupić, a ręce mi się nie trzęsły, byłem wyluzowany. Natomiast na egzamin ustny najlepsza chyba amfetamina, tylko z umiarem, żeby tak nie wyglądać 8-( . Benzo też daje radę.
go crazy baby
  • 78 / / 0
Jaka amfetamina na ustny! Błagam Cię, jakbym weszła naspidowana na maturę ustną, to bym chyba dostała zawału. Stres już dostatecznie podnosił mi ciśnienie. A jakbym nie dostała zawału to na pewno miałabym po pierwsze paranoję, że zaraz się zorientują, że jestem naćpana. I ostatnia rzecz - po amf wcale nie jest się mądrzejszym, takie jest wrażenie, ale jest na odwrót. Więc duże szanse, że jakbym weszła pod wpływem to zaczęłabym się mieszać i koniec końców pierdolić głupoty i nie starczyłoby mi czasu. Za duże ryzyko, że któreś z wymienionych wyżej rzeczy się przytrafi, dlatego nie polecam. A przynajmniej sama bym się nie odważyła.
  • 9 / 2 / 0
Ja tam dawałem radę, wiadomo, każdy jest inny. Co ty byś poleciła? Pozdro.
go crazy baby
  • 44 / 2 / 0
amfetamina amfetamina amfetamina. Po etylofenidacie brzuch boli, ew. seleginina + kapsuła 500mg PEA 40minut przed egzaminem ;-)
  • 2644 / 41 / 0
Na ustny GBL. Pewnosc siebie i gadka, zawsze na +.
  • 5299 / 104 / 0
Np "wypierdalaj szmato tylko wpisz mi pierwszo zaliczenie". A nie, to bardziej pasuje do klonów, nie pomyślałem
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 101 / / 0
na pisemny to nie mam pomysłu na ustny GBL lub ewentualnie klonazepam. Ja robiłem mixy 1,5/1,8 GBL i 1 mg clona ale to już trzeba być zaawansowanym bo jak uśniesz na ustnym to lipa ^_^
And I really don't care who dislikes me or why
The people that dislikes me have nothing to lose
Say whatever you want motherfucker
Just say my name
Thats all I need, because you know what?
I ain't going nowhere until I've done it all
  • 507 / 11 / 0
Ja polecam benzodiazepiny. Magiczna sprawa. Nie pamiętasz czego się uczyłeś i czy w ogóle się uczyłeś, czasem uczysz się nie tego co trzeba, albo mylisz sale i wbijasz z szeroko uśmiechniętą gębą nie do tego egzaminatora co trzeba, który jest równie rozgarnięty jak ty i suma sumarum zaliczasz egzamin z III sem. kiedy jesteś na I.

Ustne odpowiedzi to bajka, facet pyta o A, ty opowiadasz o B i C, jak już nic nie przychodzi do głowy, to można zahaczyć o sytuację gospodarczą w kraju - to jest zawsze chodliwy temat.

Na pisemnych ściąganie to poezja, wiadomo - im bezczelniej się to robi tym lepiej, po odpowiedniej dawce benzo ściąga wielkości połowy kartki a4 na ławce nie wydaje się niczym przypałowym, a dzięki naturalnemu i bezstresowemu zachowaniu faktycznie takim się staje.

Po skończonym egzaminie można pomóc bliźnim podrzucając ściągi, co rusz potykając się o własny szalik i lecąc w kierunku potrzebującego, nie zwracając uwagi na to że nauczyciel patrzy jak na upośledzonego debila, który rozwój koordynacji ruchowej zakończył w wieku 2 lat, ćwicząc chodzenie przy opieraniu się o barierki łóżeczkowe.

Na koniec dajemy się zaprosić na zasłużone piwo za uratowanie tyłków, które dopełnia zadania i kompletnie kasuje pamięć, co powoduje że rano budzimy się i zastanawiamy, czy ja kurwa w ogóle byłam na egzaminach i jaki dzisiaj dzień.

Wszystko pozaliczane. Zero stresu.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 48 / / 0
amfetamina + odrobina GBL
  • 78 / / 0
giebla odrobinę, a fufu ile? I na jaki egzamin, ustny, czy pisemny? I dlaczego akurat takie połączenie? Tłumacz się, bo mnie takie rozwiązanie średnio przekonuje :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.